במשך שנים לא עשיתי כל סוג של ספורט, ולאחרונה התחלתי לעשות ספינינג. האם י
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 06/05/2003
1 דקות קריאה
שאלה:

במשך שנים לא עשיתי כל סוג של ספורט, ולאחרונה התחלתי לעשות ספינינג. האם יש סכנה כלשהי במאמץ רב כאשר הגוף בחוסר מוחלט של כושר ? אם כן, האם להימנע לחלוטין מספינינג, ובמשך כמה זמן? איזו פעילות אפשר לעשות על מנת להיכנס לכושר בהדרגה ?

תשובה:
אין בעיה לעשות ספינינג, אבל לזכור שכל פעילות גופנית צריך להתחיל ממש בהדרגה. לא צריך להתאמץ מעבר לקצה גבול היכולת. הליכה מתונה, שחיה, ריצה קלה ואופניים הן פעילויות מצוינות להתחלה, וגם להמשך. בהצלחה!