דלג לתוכן

כאבי גב עליון במשך 4 ימים

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 13/06/2005
1 דקות קריאה

שאלה:

אני סובלת בארבעת הימים האחרונים מכאב גב עליון שהלך והחמיר. הגב תפוס בחלק העליון בצד ימין והכאב התחיל בעמוד השדרה בצד ימין. אני סובלת מעקמת קלה. הרופא נתן לי etopan האם מומלץ לקחת זאת או ניתן לחכות שיעבור לבד? בנוסף הרופא הפנה אותי למיפוי עצמות. הדבר נראה לי מוגזם. הרופא לא הסכים להסביר לי מה הקשר של מיפוי עצמות. האם יש צורך הכרחי בכך?

תשובה:

לאחר 4 ימי כאב מעט מוגזם לבקש בדיקת מיפוי עצמות אלא אם נמצא ממצא חריג בבדיקה הגופנית. אתופאן אינו הכרחי ורק מיועד לטיפול בכאב. במידה והכאב מתמיד כדאי לגשת לבדיקה אצל מומחה לעמוד השדרה דר' מיכאל מילגרם "המרכז הישראלי לניתוחי עמוד שדרה" - אסותא.
רופאים בתחום
ד"ר טלי פרידמן
ד"ר טלי פרידמן כירורגיה פלסטית
ד"ר רחל בן חיון
ד"ר רחל בן חיון נוירולוגיה
פרופ' דוד מרגל
פרופ' דוד מרגל אורולוגיה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו