דלג לתוכן

שאלה

אני מקבלת טיפול עם פלוטין כבר כ 4 שנים נגד דיכאון וחרדה. לאחרונה התחלתי להשתמש בכדור 'רזין' כדי לרזות. השאלה שלי אם זה בסדר מבחינת השילוב, כי שניהם חומרים כימיים ושניהם פועלים על מערכת העצבים.

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 14/06/2007
1 דקות קריאה

תשובה:

החומר הפעיל בכדורי רזין מגביר את הסיכוי להופעת תופעות הלוואי של פלוטין. תופעות לוואי שכיחות של פלוטין הן: דיכוי התיאבון, כאבי ראש והפרעות שינה. לכן כדאי להתייעץ עם רופא המשפחה לפני שמתחילים את הטיפול ברזין, כדי שהוא ינהל מעקב מסודר אחר תופעות הלוואי, בין אם הן מופיעות ובין אם לאו. אם כבר התחלת לקחת את כדורי הרזין, גשי בהקדם לרופא המשפחה ודווחי לו על כך, כדי שהוא יוכל להתחיל במעקב. עוד על התרופה את יכולה למצוא בכתובת הבאה: http://phentermine.drugs.com
רופאים בתחום
ד"ר אורי ברגר
ד"ר אורי ברגר רפואה אסתטית
ד"ר עופר בן בסט
ד"ר עופר בן בסט חוות דעת משפטית
ד"ר מנחם דויטש
ד"ר מנחם דויטש רפואה אסתטית
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו