דלג לתוכן

תרופה להפרעות קצב שגרמה נזק לבלוטת התריס

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 19/06/2007
1 דקות קריאה

שאלה:

עקב נטילת פרוקור במשך מספר שנים, נגרם נזק לבלוטת התריס (ערך הבדיקה - 20). האם עקב הפסקת נטילת הפרוקור יכול הנזק להסתדר? האם יש תרופה מקבילה לפרוקור שאינה גורמת נזק בבלוטת התריס?

תשובה:

פרוקור ניתן לטיפול בהפרעות קצב לב מסכנות חיים, ולכן לא נוטים להפסיק אותו גם אם קיימת בעיה בבלוטת התריס. נהוג להמשיך את הטיפול בפרוקור, ולטפל במקביל בבלוטת התריס על ידי תרופה הנקראת תירוקסין. לא כתבת את הסיבה שהובילה ללקיחת הפרוקור, ולכן קשה לי לכתוב לך על תרופות אחרות שיעזרו לך, אבל בהחלט יש, ולכן אני ממליצה לך לגשת לרופא המשפחה ולהתייעץ איתו לגבי התרופה. בברכה, ד"ר נעמה ורבין - אינפומד
רופאים בתחום
ד"ר רוברטו דניאל אומנסקי
ד"ר רוברטו דניאל אומנסקי פסיכיאטריה
פרופ' משה שניר
פרופ' משה שניר עיניים
ד"ר גדעון ביאליסטוק
ד"ר גדעון ביאליסטוק אף אוזן גרון וכירורגיית ראש-צוואר
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו