דלג לתוכן

האם מותר להיכנס להריון כשהגבר נוטל אנטיביוטיקה?

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 26/06/2007
1 דקות קריאה

שאלה:

בעלי נוטל מוקסיפן עקב עקירת שן. האם יש מניעה להיכנס להריון כאשר הבעל נוטל מוקסיפן?

תשובה:

מוקסיפן היא תרופה אנטיביוטית מסוג פניצילין (אמוקסיצילין) המשמשת לטיפול במגוון רחב של זיהומים. אין שום מניעה להיכנס להריון אשר הבעל נוטל מוקסיפן, ומעבר לכך, למרות שעדיין אין די נתונים בבני אדם, התרופה נחשבת לבטוחה גם בתקופת ההריון. שיהיה בהצלחה ד"ר מורן שויקה-רבאו - אינפומד
רופאים בתחום
פרופ' אירית ברקת
פרופ' אירית ברקת עיניים
ד"ר יהודה עמית
ד"ר יהודה עמית אורתופדיה
ד"ר ניר חייא
ד"ר ניר חייא יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו