אופן נטילת כמוסות ג'ינג'ר
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 28/06/2007
1 דקות קריאה
שאלה:

האם ניתן לשפוך את התוכן של כמוסות ג'ינג'ר לכוס ולשתות במקום לבלוע את הכמוסות השלמות, או שהציפוי הפלסטי מגן מפני חומציות? אני בהריון וסובלת מבחילות. המליצו לי על כדורי ג'ינג'ר אבל אני לא מצליחה לבלוע כדורים.

תשובה:
הטעם המאפיין את הג'ינג'ר הגולמי הינו המרירות הרבה שלו ולאו דווקא החומציות. אם את מסוגלת להתמודד עם הטעם המריר, אני לא רואה כל סיבה שלא תוציאי אותו מציפוי הפלסטיק שלו, אך אני חושש שהרבה מהחומר יילך לאיבוד תוך כדי החיתוך, מה גם שאני לא יודע עד כמה הטעם המאוד דומיננטי ישפיע על רמת הבחילות מהן את סובלת. הייתי מייעץ לנסות בכל זאת לשתות את הקפסולות מפלסטיק ולדמות אותן למשהו נחמד שאת אוהבת לאכול, ועל ידי פסיכולוגיה שכזו אולי תוקל עליך בליעתן. ד"ר גיל טאובר - אינפומד