דלג לתוכן

קלונקס לטיפול מיידי בהתקף חרדה

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 07/02/2005
1 דקות קריאה

שאלה:

אני מטופלת מזה 4 שנים באמצעות כדורי פקסט בשל התקפי חרדה. נראה לי כי אני עוברת עתה התקף חרדה חמור (כאבים בחזה, דופק מהיר, חום בגוף וכו'). אין לי למי לפנות כרגע, ושאלתי אם אני יכולה ליטול כדור קלונקס 5 שקיבלתי בעבר על-מנת להרגיע את מצבי.

תשובה:

כדי להקל על מצבך באופן מיידי את בהחלט יכולה להשתמש בכדור קלונקס. עם זאת, קלונקס מקל על הסימפטומים בלבד, ואינו מהווה טיפול בבעיה. מומלץ לפנות אל הפסיכיאטר שרשם לך את הפקסט, כדי לשקול עליה במינון או החלפת תרופה.
רופאים בתחום
ד"ר מקסים סוקולוב
ד"ר מקסים סוקולוב אף אוזן גרון וכירורגיית ראש-צוואר
ד"ר שאול ברוך
ד"ר שאול ברוך יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
פרופ' ענת קסלר
פרופ' ענת קסלר נוירולוגיה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו