דלג לתוכן

נסיון גמילה מעישון ע"י שימוש בפירידום

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 07/02/2006
1 דקות קריאה

שאלה:

לפני שנה ניסיתי להיגמל מעישון. לקחתי פירידום בתרסיס למשך חודש. במהלך הטיפול הרגשתי דיכאון כבד - המטפלים הרגיעו אותי ואמרי שאלה תסמיני הגמילה. כעבור 5 חודשים חזרתי לעשן ועדיין הדיכאון לא עובר לי עד היום. עלי לציין שלפני הגמילה בפירידום הייתה לי שמחת חיים. מבקשת עזרה - שמעתי על היפריקום - האם אתם ממליצים לקחת?

תשובה:

אינני מכירה את התרסיס אותו לקחת, ולכן קשה לי לדון בתופעות הלוואי שלו. אם את עדיין מרגישה דיכאון, ואת עדיין מעוניינת להפסיק לעשן (מה שכמובן, מומלץ מאוד מבחינה בריאותית), תוכלי לנסות לקחת את הזיבאן (Bupropion). http://www.infomed.co.il/drug1.asp?dID=322
רופאים בתחום
ד"ר איריס יעיש
ד"ר איריס יעיש פנימית
פרופ' רונן דבי
פרופ' רונן דבי אורתופדיה
ד"ר יורם הוד
ד"ר יורם הוד רפואת שיניים
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו