דלג לתוכן

האם פארוקסטין פוגעת בפוריות הגבר?

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 07/07/2009
1 דקות קריאה

שאלה:

חבר שלי בן 38, ומטופל כחמש שנים בתרופה פקסט. בשנה האחרונה המינון הוא שני כדורים ביום, של 20 מ"ג. האם יש לתרופה השפעה כלשהי על מידת הפוריות של הגבר או על ייצור הזרעים ואיכותם?

תשובה:

התרופה גורמת לירידה בחשק המיני (ב-3% עד -15% מהמטופלים) ולהפרעות בשפיכה וביכולת להגיע לאורגזמה, אך אינה פוגעת במידת הפוריות של הגבר. ד"ר שירי אורי - אינפומד
רופאים בתחום
ד"ר נעמה מרקוס
ד"ר נעמה מרקוס יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
 מכון "לילה רגוע"
מכון "לילה רגוע" אחר
ד"ר אבשלום (אבשי) ליבוביץ'
ד"ר אבשלום (אבשי) ליבוביץ' פנימית
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו