אטמי אוזניים למניעת נזקי שמיעה
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 15/07/2009
1 דקות קריאה
שאלה:

אני עובד ליד מחסומי רכבות ושם יש בנוסף לרעש הרכבת גם רעש חזק מאוד של הצלצולים של המחסום שמפריעים לי מאוד. הייתי רוצה לקבל מכם עצה לגבי אטמים או אוזניות מומלצות, שיכולות להשקיט את הרעש.

תשובה:
לצערי, איננו בקיאים באטמים המצויים בשוק, אך אם אתה עובד בסביבה רועשת בהחלט כדאי להשתמש באטמים מתאימים. תוכל להיעזר באתר זאפ העוסק בהשוואת מחירים, שם מוצעים מגוון אטמי אוזניים לכל מטרה: http://www.zap.co.il/models2.aspx?Sog=g-safety&DB471731=471733