האם יש קשר בין נפיחות ופיברומיאלגיה?
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 16/07/2008
1 דקות קריאה
שאלה:

אובחנה אצלי פיברומיאלגיה לפני כשנה. אני סובלת מנפיחות בכל הגוף ובמיוחד ברגליים. אני לא לוקחת שום תרופה לטיפול, אבל מידי פעם אני עושה טיפול פיזיותרפיה ארוכת זמן במשך שנה זו. האם הנפיחות שייכת למחלה?

תשובה:
נפיחות יכולה להיות משנית לחוסר פעילות, אבל זה כל הקשר שיש לה עם פיברומיאלגיה. ד"ר משה ארוך - רופא משפחה ומומחה ברפואת ספורט