מה הפגיעה בשימוש רב שנים בגראס
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 18/07/2006
1 דקות קריאה
שאלה:

החבר שלי מעשן גראס כבר 11 שנים (מאז שהיה בן 17). תדירות העישון עם הזמן הפכה להיות כמעט יומית. אני לא רואה את התופעות הרגילות שמדובר עליהן בעת עישון גראס כמו שכחה / דיכאון וכו', אבל זה מאוד מטריד אותי ואיני יודעת מה לעשות בעניין. שאלתי היא - עד כמה זה יכול לפגוע בו והאם זה שונה מאדם לאדם?

תשובה:
אדם המשתמש בסמים באופן קבוע, גם אם הוא מתנהג רגיל, ברגע שתורידי לו את הסמים יכולות להיות לך ולו הפתעות. ד"ר משה ארוך - רופא משפחה