שיני חלב בגיל שלושה חודשים
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 20/07/2007
1 דקות קריאה
שאלה:

לביתי בת ה-3 וחצי חודשים צמחו שיניים, אך לא קדמיות, אלא בצדדים למטה - גם מצד ימין וגם מצד שמאל. האם זה ייתכן? האם זה בסדר?

תשובה:
בדרך כלל השיניים הראשונות לבקוע הן הקדמיות התחתונות בגיל 6 חודשים. אין סיבה לדאגה בגלל שינויים בסדר הצמיחה או הזמן. יש להיות במעקב אצל רופא שיניים לילדים החל מרגע בקיעת השיניים הראשונות לחלל הפה. בברכה, ד"ר מיכאל אבא - רופא שיניים