דלג לתוכן

דימום ממושך אחרי גרידה

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 22/07/2007
1 דקות קריאה

שאלה:

עברתי גרידה לפני כשבועיים. הדימום הופיע כיומיים לאחר הגרידה ונמשך עד היום. הדימום מאוד חלש אך מלווה מדי פעם בכאבי בטן שמזכירים דקירות עדינות. התייעצתי עם רופא הנשים שלי והוא אמר שזה בסדר, אך אני עדיין לא רגועה. האם זה תקין שהדימום לא נגמר?

תשובה:

האם פנית לגינקולוג לאחר היומיים או עכשיו לאחר השבועיים? דימום לא תקין הוא לדוגמה תחבושת הנספגת כולה לאחר כשעה. אם הכאבים מתחזקים או מופיע חום (38 מעלות ויותר) במשך מעל 48 שעות, יש לפנות בדחיפות לרופא. בכל מקרה, שבועיים הם הגבול העליון לדימום לאחר גרידה, ויש צורך בביצוע אולטרסאונד על מנת לראות אם נשארה רקמת עובר או שליה היכולה לגרום להמשך דימום. הכאבים שנחלשים עם הזמן הם נורמליים ומיוחסים להתכווצות הרחם, אך יש צורך לוודא כי זו הסיבה ולא הסיבה שהוזכרה לעיל. ד"ר יובל עצמון - אינפומד
רופאים בתחום
ד"ר ברוך עובדיה
ד"ר ברוך עובדיה גסטרואנטרולוגיה
ד"ר אבי פצ'ו
ד"ר אבי פצ'ו וטרינרים
ד"ר רחל בן חיון
ד"ר רחל בן חיון נוירולוגיה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו