דלג לתוכן

הפסקת הריון באמצעות כדורים

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 22/07/2007
1 דקות קריאה

שאלה:

אני באיחור במחזור כבר כשבוע. עשיתי כבר 3 בדיקות בערכה הביתית, ותמיד התשובות היו שליליות. האם יש חשש להריון? אם אני בהריון, תוך כמה זמן יש באפשרותי להשתמש בגלולה להפסקת הריון?

תשובה:

כאשר המחזור מאחר, תמיד יש חשש להריון עד שיוכח אחרת. בשביל להסיר ספק, גשי לעשות בדיקת דם. כדורים להפסקת הריון מאושרים היום עד ליום ה-49 שלאחר תחילת המחזור האחרון, כלומר, עד למועד איחור של כשלושה שבועות. בברכה, ד"ר נעמה ורבין - אינפומד
רופאים בתחום
ד"ר ודים קפולר
ד"ר ודים קפולר כירורגיה
ד"ר שניר הלר
ד"ר שניר הלר אורתופדיה
ד"ר דוד רותם
ד"ר דוד רותם אורתופדיה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו