הפסקת המחזור כתוצאה משימוש ברדוקטיל
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 23/07/2006
1 דקות קריאה
שאלה:

בחודשיים האחרונים לא קיבלתי את המחזור החודשי. האם בגילי, 34, זה יכול להיות מצב של הפסקת מחזור? האם זה מצביע על מחלה כלשהי? האם זה נובע מכך שאני משתמשת יותר מחצי שנה ברדוקטיל לבעיית השמנת יתר?

תשובה:
רדוקטיל בהחלט יכול לגרום להפרעה ואי- סדירות במחזור החודשי. לא מדובר במצב של הפסקת מחזור קבועה. עליך לפנות אל הגינקולוג המטפל בך כדי להיבדק, ולהעריך את הצורך בהפסקת התרופה.