החלפה של פקסט בציפרלקס לסובל מ- OCD .
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 24/07/2006
1 דקות קריאה
שאלה:

אני נוטל Paxxet במשך תקופה די ארוכה לטיפול ב- OCD (מחשבות טורדניות). לאחר תקופת טיפול מופיעים כאבי ראש. בהורדת המינון זה חולף, אך התסמינים חוזרים. הוסבר ע"י הרופא שסביר מאוד שזו תופעת לוואי של התרופה. הומלץ להחליף ל-Cipralex שיש לו פחות תופעות לוואי. ברצוני לדעת אם אכן תרופה זו מתאימה לטיפול ב- OCD.

תשובה:
בהחלט. ציפרלקס היא אחת התרופות בהן ניתן לטפל ב-OCD , והיא גורמת לפחות תופעות לוואי.