דלג לתוכן

נגיף המולוסקום באזור הערווה

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 28/07/2007
1 דקות קריאה

שאלה:

נבדקתי אצל רופא מין לאחר שהופיעו לי יבלות באזור שיער הערווה. קראתי כאן באתר על הקונדילומה, אך הרופא טען שזה לא זה, אלא וירוס בשם מולוסקולום. אשמח לשמוע מה ההבדל ואם צריבת היבלות מטפלת בשורש הבעיה או רק בסימפטום. מולוסקום נגרם על ידי נגיף שונה מזה של הפפילומה, ואינו מהווה סיכון לסרטן. צריבה מטפלת ביבלות, אולם ניתן להידבק בהן שוב. למעט אי נוחות ובעיה קוסמטית, יבלות אלו אינן גורמות לשום נזק. בחולים מדוכאי חיסון עלולות יבלות אלו להתרבות ולהגיע למימדים גדולים. בברכה ד"ר איציק לוי

תשובה:

מומחה במחלות זיהומיות
רופאים בתחום
ד"ר יורם דקל
ד"ר יורם דקל אורולוגיה
ד"ר סיימון ישראלי-קורן
ד"ר סיימון ישראלי-קורן נוירולוגיה
ד"ר מוני פרידמן
ד"ר מוני פרידמן רפואה אסתטית
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו