מידע על התמצית הטבעית רסקיו רמדי
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 08/03/2008
1 דקות קריאה
שאלה:

אבקש לדעת איפה אני יכולה לקנות רסקיו. אני גרה במונטראול שבקנדה.

תשובה:
התמיסה "רסקיו רמדי" היא תמצית טבעית המכילה כ-5 תמציות של פרחי באך, ביניהן clematis, rock rose, impatiens. התמיסה אמורה להשרות רוגע, ולהקל על ההתמודדות במצבי לחץ וחרדה שונים. למיטב ידיעתי, התרופה מיוצרת באנגליה, ונמכרת בכ-70 מדינות בעולם. אני מניחה שאם תיכנסי לחנות טבע או אפילו לבית מרקחת רגיל בעיר, תוכלי למצוא את מבוקשך. ד"ר מורן שויקה-רבאו - אינפומד