תסמינים נוירולוגיים שמחייבים בירור
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 08/03/2008
1 דקות קריאה
שאלה:

בתי מתלוננת זה שבוע ימים על כך שבעין שמאל היא מרגישה כאילו היא סגורה, אבל בפועל העין פתוחה. ברגל שמאל, בשכיבה ובישיבה, יש תנועה, ובהליכה היא מרגישה כאבים, כאילו היא סוחבת בול עץ, ואין לה שליטה על הרגל. מה זה יכול להיות ולמי לפנות, לאיזה מומחה?

תשובה:
הסימפטומים שאת מתארת הם סימפטומים נוירולוגיים, ולכן המומחה שעליה לפנות אליו הוא נוירולוג. עליה לפנות ראשית אל רופא המשפחה שלה, כדי שיוכל לבדוק אותה ולהפנותה להמשך ברור אצל נוירולוג. למרות שהיא סובלת מן הסימפטומים הללו במשך שבוע, אני ממליצה לה לפנות אל רופא המשפחה שלה בהקדם. ד"ר ליה עשת - אינפומד