דלג לתוכן

דימום עם התקן תוך-רחמי

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 08/05/2007
1 דקות קריאה

שאלה:

הותקן לי התקן תוך-רחמי מסוג מירנה לפני כשישה חודשים. היה לי דימום במשך כשלושה חודשים, אבל זה עבר לגמרי. לפני שבוע הופיע דימום דומה למחזור. האם זה תקין? יש לציין כי לפני כשש שנים אובחנו אצלי תאים טרום-סרטניים בצוואר הרחם. האם יש לזה קשר?

תשובה:

אחד מהיתרונות של התקן תוך-רחמי הוא צמצום כמות הווסת עד כדי אל-וסת. אבל בנוסף, יכולים להיות גם דימומים לא סדירים. מאוד יכול להיות שהדימום שיש לך הוא וסת. ליתר ביטחון, בגלל ההיסטוריה הרפואית שלך, אני ממליצה לך לגשת לרופא המטפל לבדיקה. בברכה, ד"ר נעמה ורבין - אינפומד
רופאים בתחום
ד"ר נדיה זבלוצקי
ד"ר נדיה זבלוצקי עור ומין
ד"ר מתתיהו נוף
ד"ר מתתיהו נוף אורתופדיה
 curesponse .
curesponse . אחר
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו