סימפטומים בזמן מחזור אצל נערה
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 08/06/2008
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בת 12 כמעט. אני רוצה לדעת אם הכאבים שיש לי הם כאבי מחזור ולא משהו אחר. יש לי סחרחורת, כאבי בטן תחתונה ובחילות. איך אני יכולה לדעת שהתופעות האלה קשורות למחזור?

תשובה:
הכאבים שתיארת מתאימים לכאבי מחזור. בנוסף, בזמן מחזור, יכולים להיות גם כאב ראש, כאב באזור האגן, וכאבי גב. את יכולה לקחת אקמול כדי להקל על הכאבים. אם הכאב לא עובר, פני לרופא המשפחה כדי שיבדוק האם יש גורם אחר לכאב. בברכה, ד"ר אלעד איכנולד - אינפומד