אני מטר שישים ואחד ואני שוקלת 43 קילו ואני מאד רוצה להרזות עוד רק שעכשיו
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 08/09/2003
1 דקות קריאה
שאלה:

אני מטר שישים ואחד ואני שוקלת 43 קילו ואני מאד רוצה להרזות עוד רק שעכשיו פתאום נעצרתי. המשקל שלי מתנדנד סביב המשקל הנוכחי שלי והשאלה שלי האם יש כדורי הרזיה ללא מרשם רופא ? מאד חשוב לי כי היעד שלי הוא לשקול 40 עד ספטמבר .. אז בבקשה תענו לי מההההר אני מיואשת ...

תשובה:
את מאוד מאוד רזה במשקלך הנוכחי, לכן הרזיה נוספת סביר שרק תזיק לך. הצעתנו היא להתחיל לאכול במקום לרזות. משקלך המינימלי על פי גובהך צריך להיות לפחות 48 ק"ג.