על ערכי בדיקת כלור ולימפוציטים
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 08/11/2006
1 דקות קריאה
שאלה:

א. מהו כלור? מה תפקידו? יש לי 107.5, ולפי הבנתי זה גבוה מדי. מה ההשפעה על הגוף ומה יש לעשות כדי להוריד את הרמה בגוף, אם יש צורך בכך? ב. מה תפקיד הלימפוציטים? יש לי 20.3, לפי הטבלה זה מעט מדי. מהו הנזק שיכול להיגרם ומה יש לעשות?

תשובה:
הערכים הנורמליים של הכלור בדם עשויים להשתנות מעט ממעבדה למעבדה. חשוב לדעת מהם ערכי הנורמה במעבדה בה נערכה הבדיקה שלך, שכן גם אם הערך מוגבר - הוא מוגבר אך במעט. התשובה לשתי שאלותיך נמצאת במאגר הבדיקות של אינפומד. להסבר באשר לבדיקת הכלור בדם: http://www.infomed.co.il/medTest1.asp?tID=155