ברצוני לקבל מידע אודות התרופה דקאפפטיל (טריפטורלין). ברצוני לקבל מידע או
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 13/08/2001
1 דקות קריאה
שאלה:

ברצוני לקבל מידע אודות התרופה דקאפפטיל (טריפטורלין). ברצוני לקבל מידע אודות התרופה "דקאפפטיל" (טריפטורלין). אשמח לדעת מהן תופעות הלוואי וההשלכות הרפואיות של נטילת התרופה, כמו גם יעודה הרפואי.

תשובה:
טריפטורלין גורם לעיכוב שחרור גונאדוטרופינים לאחר מתן ממושך. הגונאדוטרופינים הם שני הורמונים - הורמון המגרה את הזקיק (FSH)