תופעות לוואי של התרופה טראמאדקס
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 19/08/2007
1 דקות קריאה
שאלה:

נטלתי את התרופה טראמאדקס נגד כאבי גב תחתון ואני סובל מן הסימפטומים שציינתם – חולשה, הזעת יתר, בחילה. האם להמשיך ליטול תרופה זו?

תשובה:
תופעות הלוואי שאת מציינת אכן נפוצות, אך לרוב הן מופיעות כאשר צורכים את התרופה במינון גבוה. אם הסימפטומים קלים ואינם מפריעים לתפקודך, ואת חשה שיעילות התרופה ויתרונותיה עולים על החסרונות, את יכולה להמשיך ליטול אותה. אך אם את מרגישה שהתופעות מפריעות לך, והן חמורות, פני לרופא שרשם לך את התרופה. ד"ר מורן שויקה-רבאו - אינפומד