הדרך הנכונה להשתמש בגלולות למניעת הריון
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 27/08/2006
1 דקות קריאה
שאלה:

אני נוטלת גלולות בצורה סדירה יום ביומו מתחילת הווסת עד גמר החפיסה, האם יש סיכוי להיכנס להריון בשימוש בגלולות? האם הגלולה יכולה להבטיח קיום יחסים באופן חופשי לחלוטין מבלי לחשוש?

תשובה:
גלולות מגינות מפני כניסה להריון ב-97%. עיקר הכשלים נובעים מנטילה לא נכונה. בעיקרון צריך להפסיק שבוע בין חפיסות, כלומר אם סיימת חפיסה ביום ראשון, את החפיסה הבאה תתחילי ביום שני בשבוע שלאחר מכן. ד"ר נגה פוקס - אינפומד