מתי לבצע היסטרוסקופיה ניתוחית והאם ניתן לקיים יחסי מין לפניה
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 28/08/2008
1 דקות קריאה
שאלה:

האם לפני היסטרוסקופיה ניתוחית יש הגבלה כלשהי על קיום יחסי מין, והאם חשוב באיזה שלב של המחזור החודשי נעשית הבדיקה?

תשובה:
מומלץ לא לקיים יחסי מין 3 ימים לפני ביצוע הפרוצדורה. לגבי המועד, מומלץ לבצע את התהליך בשבוע הראשון לאחר סיום הדימום הווסתי, לפני מועד הביוץ. מידע רב לגבי היסטרוסקופיה הניתוחית תוכלי למצוא בשאלה שנשאלה בעבר בפורטל אינפומד: http://www.infomed.co.il/questions/q_062205_5.htm