דלג לתוכן

נטילת גלולות למניעת הריון ללא הפסקה בין החפיסות

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 30/08/2006
1 דקות קריאה

שאלה:

בגלל טיול המשכתי לקחת חפיסה נוספת של גלולות למניעת הריון ללא הפסקה בין 2 החפיסות. ובכל זאת לאחר שבוע וקצת הופיע דימום חלש ביותר- האם זה נורמלי? מה צריך לעשות?

תשובה:

עלייך להמשיך את החפיסה שהתחלת ובסופה לעשות שבוע הפסקה (כמקובל). לא נגרם נזק.
רופאים בתחום
ד"ר ארי דירוא
ד"ר ארי דירוא אף אוזן גרון וכירורגיית ראש-צוואר
ד"ר ליאון ארדקיאן
ד"ר ליאון ארדקיאן רפואת שיניים
ד"ר יעקב מוגילבקין
ד"ר יעקב מוגילבקין אורולוגיה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו