רופאים בתחום
ד"ר אמיר ויזר ד"ר אמיר ויזר
רופא בכיר ביחידה להפרייה חוץ גופית בבית החולים... קרא עוד
ד"ר רות גייסט ד"ר רות גייסט
מומחית באורוגינקולוגיה בילדות ומתבגרות קרא עוד

פורום גינקולוגיה אונקולוגית (סרטן צוואר הרחם/שחלות)

ד"ר מריו ביינר

ד"ר מריו ביינר מומחה בגינקולוגיה-אונקולוגית וכירורגית
ד"ר מריו ביינר הינו רופא נשים, מומחה בגינקולוגיה-אונקולוגית, בכירורגיה גינקולוגית לפרוסקופית וקולפוסקופיה.ד"ר מרי ביינר משמש כמנהל היחידה הגינקו-אונקולוגית בבי״ח מאיר, כפר סבא ד"ר מריו ביינר מתמחה עוד...

  • הודעה
  • מחבר
  • תאריך / שעה
  • חשש ל- ppc
  • לירון
  • 19/11/2017 19:25
  • ד"ר ביינר שלום רב, מאובחנת stic לאחר ניתוח הוצאת טפולות מלפני שנה וחצי. בהמשך נמצאתי חיובית ל- brca2 נמצאת במעקבים קפדניים מחשש ל- ppc. בגלל סיכוי גבוהה לממאירות גם בלבלב ביצעתי mrcp. שואלת האם ממצא הבדיקה שהתגלה באקראי יכול להעלות חשש ל- ppc, והאם כדאי לבצע בדיקות נוספות. "נראו מספר בלוטות לימפה בשורש המזנטריום, לא משמעותיות עפ"י גודלן. סביבם טישטוש שומן קל. ממצאים יכולים להתאים ל- "Mesenteric panniculitis תודה רבה מראש על תשובתך.

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • פרמין נגד בחילות לחולה אנקולוגית
  • שיר
  • 19/11/2017 12:03
  • שלום רב, אמי סובלת מבחילות ומקיאה המון אני מנסה להשיג את התרופה פרמין אבל בנרות כי בכדורים אין לכך השפעה. הבנתי שלא משווקים את הנרות יותר. אשמח לקבל פתרון או מידע היכן לרכוש את התרופה בנרות (פרמין) תודה רבה

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שלום, לצערי אין בידי מידע באילו בתי מרקחת ניתן להשיג את התרופה. אפשר לקבל כמובן מהרופא/ה המטפל/ת באימך המלצות לתרופות אחרות נגד בחילות. בהצלחה, ד"ר ביינר

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • פצע בוולווה
  • חן
  • 19/11/2017 15:31
  • שלום רב אני בת 52 ויש לי פצע בשפתיים (בפות) בוולווה. לדעתי כבר 5-6 שנים שלאחרונה החמיר, במשך שנים אלו הלכתי למספר רופאים אך כולם אמרו שאין כלום או נתנו משחת קורטיזון. לאחרונה הגירוד החמיר והצבע שלו והצורה שלו השתנו.לצבע סגול אופור והצורה שלו גדלה. סוף סוף לקחו ביופסיה - ואני מאוד מאוד חרדה אם זה יכול להיות סרטן כי אומרים שזה סרטן שמתקדם לאט..... אני חולת פיברומיאלגיה וקשה לי ההמתנה והפחד והחרדה. האם חיכיתי יותר מידי.... אימי נפתרה מסרטן בכל הגוף בגיל צעיר היתה בת 60 .

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • קולפוסקופיה
  • עינת
  • 16/11/2017 16:10
  • שלום, קיבלתי תוצאת pap חריגה של asc-h עם דרגות cin 2+3. האם זה טומר שחד משמעית המצב הוא טרום סרטני ולא סרטני? (קראתי באינטרנט שהתוצאה של pap יכולה להיות גם סרטן אבל אני מעדיפה לבדוק מול גורם מוסמך). בקולפוסקופיה נלקחה ביופסיה ונכתב tz נראה בכל היקפו, awe בשעה 12, bx cx בשעה 12. מה זה אומר? מה הסיכוי שמדובר במשהו סרטני? תוך כמה זמן יש תוצאות ביופסיה.

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שלום, על סמך תשובת הפאפ המדובר בשינוי טרום סרטני. האבחנה המדויקת והסופית תינתן על ידי הביופסיה ולכן צריך להתאזר בסבלנות. בכל מקרה, הסיכוי שימצא סרטן בסיטואציה הזו הינו אפסי. כל טוב, ד"ר ביינר

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • תודה רבה הרגעת אותי מאוד
  • עינת
  • 16/11/2017 22:51
  • רירית רחם מעובה
  • מיטל
  • 13/11/2017 12:26
  • שלום אני בת 55 ארבע שנים אחרי סרטן השד ניתוח לפקטומי הותאת בלוטות זקיף הקרנות בחבד על רקע הורמונלי.. לא לקחתי טמוקסיפן והםסקתי עם טיפול הורמונלי לפני שנתיים.. לםני שנה עשיתי בדיקת רופא גניקולוג והכל היה תקין.. עקב כאבים ולחץ בשלפוחית ומתן שתן תכוף הלכתי לבדיקה ובאולטרסואנד ישנו רחם מעובה 1.22 סמ יש לציין. שאינני מקבלת מחזור כבר 6 שנים.. האם עלי לדאוג מסרטן הרירית? האם זה מראה על אפשרות לכך? בדיקות שתן יצאו תקינות לחלוטין.. אודה לך על תשובה מהירה

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שלום, הרירית המעובה דורשת בירור ע"י דגימת הרירית ובמידת הצורך גם היסטרוסקופיה. הסיכוי שמדובר בממאירות הינו נמוך, כיון שאינך מדממת. בהצלחה, ד"ר ביינר

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • בדיקת ביופסיה
  • נוי
  • 14/11/2017 12:19
  • היי שלום , רציתי לשאול עברתי בדיקת ביופסיה בשל בדיקת פאפ לא תקינה הגיעה לי התשובה . Cervical mucosa showing cin2-3 מספר קטעי רקמה , בקוטר מזעיר 0.3 רציתי לשאול מה זה אומר כי אני גם התחלתי טיפול פוריות והרופא המטפל אמר לי להפסיק את הטיפול רציתי לשאול אם זה מסוכן ומתי בדיוק אני גם יוכל להתחיל טיפול ואם זה מפריע להכנס להריון כי אני עדיין ללא ילדים תודה רבה

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שלום, המדובר בשינוי טרום סרטני בצוואר הרחם. הטיפול הדרוש הוא קוניזציה-פעולה ניתוחית המבוצעת דרך הנרתיק במהלכה כורתים את האזור הנגוע בצוואר הרחם. הקוניזציה אינה פוגעת בסיכוייך להרות אך מעלה במעט את הסיכון ללידה מוקדמת. בברכה, ד"ר ביינר

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • תוצאות לאחר קוניזציה cin 3
  • גלית
  • 14/11/2017 16:23
  • שלום וברכה, אשמח לשמוע את המלצתך לגבי המשך טיפול לאחר קוניזציה שעשיתי לפני כ3 חודשים ל cin 3 .לדברי הרופא המטפל לא הוסרו כל התאים הנגועים בקוניזציה ונשארו תאים טרום ממאירים בדופן צוואר הרחם. להלן התוצאות : HGSIL POSTERIOR LIP: TRANSFORMATION ZONE .MUCOSAL FRAGMENTS (INTRAEPITHELIAL NEOPLASIA (CIN 2 MATURE AND IMMATURE SQUAMOUS .METAPLASIA THE EXOCERVICAL MARGINS ARE .FOCALLY INVOLVED :ANTERIOR LIP TRANSFORMATION ZONE MUCOSAL .FRAGMENTS (2 INTRAEPITHELIAL NEOPLASIA (CIN MATURE AND IMMATURE SQUAMOUS .METAPLASIA .MARGINS ARE FREE :APEX ENDOCERVICAL WALL FRAGMENTS NEGATIVE FOR METAPLASIA AND .DYSPLASIA :DEEP APEX ENDOCERVICAL WALL FRAGMENTS NEGATIVE FOR METAPLASIA AND .DYSPLASIA :ECC TINY FRAGMENTS OF ENDOCERVICAL .EPITHELIAL LINING ONLY האם לדעתך עליי להמשיך במעקבים צמודים ע"י קולפוסקופיה? לבצע קוניזציה חוזרת? או לבצע ניתוח לכריתת רחם ?(מאחר שאין בכוונתי ממילא להרות עוד...) תודה מראש ! בברכה , גלית

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שלום, כאשר השוליים האקסוצרביקלים מעורבים בקוניזציה ניתן בהחלט להמשיך במעקב ואם תתגלה הישנות ניתן יהיה לבצע קוניזציה חוזרת. כמו כן, ניתן לבצע קוניזציה חוזרת כבר כעת כדי לשלול שארית מחלה. כריתת רחם אינה טיפול מקובל בשינויים טרום סרטניים בצוואר הרחם. בברכה, ד"ר ביינר

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • עלייה במרקר
  • מוריה סטלקובסקי
  • 15/11/2017 15:42
  • שלום דר ביינר אמי סיימה קו ראשון של כימו + ניתוח+ כימו ב 01.8 בסרטן השחלות נכנסה למחקר פרימה של ניראפאריב בתאריך ה 27.09 המרקר עמד על 4.6 בתאריך ה 18.10 עמד על 5.5 ובתאריך ה 15.11- היום עומד על 8 הרופא אומר שכרגע אין סיבה לדאגה כרגע רציתי לשאול אותך מה דעתך? נכון שזה עדין בטווח הנורמה , רהל מרקר שמטפס כך בפחות מחודשיים האם זו לא סיבה לדאגה ? האם לא כדאי להתעקש על פט סיטי ? תודה רבה מראש מוריה

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • כריתה עיצבית -סרטן שחלות גרורתי
  • רלי
  • 15/11/2017 19:49
  • ד"ר ביינר שלום רב, חברתי עם סרטן שחלות וגרורות בעמוד השידרה. הוצע לה בביה"ח כריתה עיצבית להקלה על הכאבים. האם זה טיפול מקובל? אודה להתייחסותך בנוגע לניצוח עצמו, השלכות והחלמה. תודה רבה מראש.

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שלום, הניתוח הזה אינו מבוצע על ידי הגינקואונקולוגים אלא על ידי נוירוכירורגים. לקבלת האינפורמציה יש להתייעץ עימם. כל טוב, ד"ר ביינר

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • סרטן שחלות גרורתי
  • רלי
  • 05/11/2017 22:25
  • ד"ר ביינר שלום רב, שואלת בשביל חברה, סרטן שחלות שלב 4 עם גרורות בחוט השידרה, כיצד אפשר להקל על הכאב הנורא הזה? טוענת שגם מורפיום לא עוזר. זכור לי שהיתה לי חברה שגילו לה סרטן שחלה שלב 4 לפי למעלה מ- 10 שנים והיא קיבלה, מורפיום באינפוזיה מה שהוריד את דרגת הכאבים למינימום נסבל. יש עדיין דבר כזה, או אולי משהו אחר? אודה לתשובתך, חברה מודאגת

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • רלי שלום, יש מגוון רב של טיפולים להקל על חברתך כולל עירוי של מורפיום, אך הוא ניתן באשפוז. במקרים של כאבים בעמוד השדרה ניתן לשקול לפנות גם למרפאת כאב לצורך הזרקת תרופות ישירה לעמוד השדרה. בהצלחה, ד"ר ביינר

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • קוניזציה החלמה
  • מרין
  • 06/11/2017 09:05
  • שלום עברתי קוניזציה בגלל cin 3 ב16.10 היום עבר בדיוק 3 שבועות אין דימום כלל מחכה לתשובה אחרי הניתוח אין כאבים מתי אפשר לקיים יחסי מין ?

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שלום, תקופת ההחלמה מקוניזציה הינה כ-4 שבועות. לאחר פרק זמן זה עלייך הגיע לרופא המטפל לבדיקה האם יש החלמה מלאה ורק ואחר מכן ניתן לשוב ולקיים יחסים. בברכה, ד"ר ביינר

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • הישנות סרטן השחלה
  • מיטל
  • 06/11/2017 17:07
  • שלום ד"ר ביינר שואלת לגבי אמי בת 61-אחרי ניתוח מורכב ו6 טיפולי כימותרפיה. האם תוכל בבקשה לעדכן איך ממשיכים טיפול לאחר התוצאות הללו שיצאו בפט סיטי? האם המחלה חזרה? במידה וחזרה איזה טיפול מומלץ לקבל,כימו,הקרנות,ביולגי? סיכום:לימפאדנופתיה היפרמטבולית משנית במיצר וברטרופריטונאום עליון כמתואר.פרט לכך ללא ממצאים היפרמטבוליים חשודים נוספים בשאר אזורי הגוף. תודה רבה מיטל

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • ווסת ארוכה מהרגיל
  • נועה
  • 08/11/2017 20:52
  • הי דוקטור ביינר , בת 34 לפני שנתיים עברתי קוניזציה דרכך ועדיין בביקורת פאפ אצלך כמעט כל חצי שנה מאז,(כולן תקינות)אציין שעברתי לידת תאומים לפני שנה וקצת,סיבת הפנייה היא שהווסת שלי בדרך כלל נמשכת שלושה ימים מקסימום וכל שאר הימים (עד חמישה ימים)עם דימום מועט מאוד. אני נמצאת עם ביום השישי עם דימום לא מועט והדימום נראה טרי וצבע לא טיפוסי לווסת. בנוסף יש לי כאבי אגן ספונטניים ,שמורגשים לי שזה קשור לבעיה קניקולוגית. פעם אחרונה שעברתי פאפ הייתה לפני חודשיים תקינה לחלוטין. האם יש סיבה לדאגה? תודה מראש על המענה.

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שלום, עלייך לפנות לבדיקה גינקולוגית על מנת להעריך מה סיבת הדימום הממושך. אם עברת הערכה קולפוסקופית כולל פאפ לאחרונה, אז קרוב לוודאי שהסיבה אינה מצוואר הרחם. כל טוב, ד"ר ביינר

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • קבלת אווסטין בסרטן שחלות קו ראשון
  • מוריה סטלקובסקי
  • 26/10/2017 17:16
  • שלום דר ביינר רציתי לשאול מי זכאית לקבל אווסטין בקו ראשון אחרי כימו וניתוח ? למיטב ידיעתי אלו נשים בדרגות 3C ו 4 שיש להן שארית גידול? האם נכון ? האם יש אפשרות כן לקבל אווסטין למרות שכביכול אין שארית גידול ? אשמח לתשובתך המהירה

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שלום, ההמלצה הינה לתת אבסטין בקו ראשון כפי שציינת- בשלב 4 או שלב 3 עם שארית גידול, כי במצבים אלו הוכחה יעילות הטיפול. מתן התרופה במצבים אחרים אינה כלולה בסך הבריאות. בברכה, ד"ר ביינר

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • ממצא דנסי באגן הקטן
  • רונית
  • 27/10/2017 01:30
  • שלום רב, עקב כאבים באגן בצד שמאל ובגב התחתון הופניתי ע"י אורתופד לCT עמוד שדרה, אגן ופרקי ירכיים. התוצאות שהתקבלו - " ממצא אקראי - דנסי באגן הקטן, לא ברור האם קשור לרחם או סמוך לרחם - להשלמת בירור גניקולוגי" -האם זה בעצם חשד לממצא של גידול כלשהו? לא כתוב האם הממצא היפו או היפר... יש תור לרופאת נשים שלי רק בעוד חודש... אם מדובר בממצא מאוד חשוד אני לא אחכה. מה מידת הדחיפות של המשך בירור? ממצא נוסף שכתוב - "בלט דיסק דיפוזי עם לחץ קל על השק הדורלי בגובה L5-L4 ו-S1-L5" לפי מה שהצלחתי להבין כל שאר הממצאים תקינים. תודה מראש!

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • lsil
  • ש
  • 26/09/2017 10:21
  • שלום, LSIL בבדיקת פאפ מעלה חשד שיש שינוי טרום סרטני בצוואר הרחם. עלייך לעבור קולפוסקופיה על מנת לאושש או לשלול את האבחנה. אם אכן מדובר ב-LSIL (CIN1 בשמו האחר) ברוב במקרים ניתן להסתפק במעקב כי הממצא חולף לבדו בכ-70% מהמקרים. אם יוחלט על טיפול אזי מקובל לכרות את הנגע בפעולה הנקראת קוניזציה. בהצלחה, ד"ר ביינר

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • תשובות אולטראסאונד רחם
  • נדיה
  • 03/10/2017 00:07
  • שלום אני בת 70 לפני כחודש סבלתי מדימום בשתן (צבע אדום) הגעתי לחדר מיון בדיקות שתן הראו סימנים של דלקת טופלתי באנטיביוטיקה לשבוע ובבדיקה חוזרת כולל תרבית התוצאות היו תקינות בנוסף הופנתי ל us שלפוחית השתן וגם הוא היה תקין נשלחתי לבירור אצל גניקולוג ע"י רופאת משפחה ביצעתי אולטראסונד והתוצאות די הדאיגו אותי "קיר עליון אחורי מיומה תוך דופנית 21 ממ קיר ימני מיומה תוך דופנית 37 ממ 31 32 ממ רירית הרחם 7 ממ עם שינוים ציסטים בתוכה" הרופא החליט לשלוח אותי לביופסיה אני דואגת מאד אשמח לתגובתך

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • דלום, שרירנים ברחם הינם ממצא נפוץ ובמרבית המקרים הינם שפירים. הרירית של הרחם אינה סדירה ויש בה ממצאים ציסטיים המחייבים בירור ע"י היסטרוסקופיה ונטילת ביופסיה על מנת לשלול ממאירות. בהצלחה, ד"ר ביינר

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שוליים לא נקיים לאחר קוניזציה
  • מבוהלת
  • 02/10/2017 21:50
  • שלום דר אשמח בבקשה להסבר של התוצאה הפתולוגית.. מה זה אומר? אני בת 29 עם ילד אחד ומאוד רוצה עוד ילדים... מפחדת פחד מוות... האבחנה הכללית היא cin 2-3. החומר הרקמה או האיבר הנבדק: 1)Loop cone 2)ECC בדיקה מאקרוסקופית: 1) קטע צוואר הרחם בגודל 2.5-1.5 ס"מ ובעובי 1 ס"מ 2) ריר מועט מאוד. בדיקה מיקרוסקופית: Carvical conus showing a segment of high-grade squamous intreapithelial (lesion (cin 2-3 Extending to the inner (endocervical) margins. 2) Fragment of benign endocervical mucosa free of CIN. ממש לחוצה מהמצב בכללי וגם מהתוצאה.. אשמח להבין אם התשובה של הקוניזציה אומרת שהשוליים לא יצאו נקיים? בנוסף רציתי לשאול על הריון לאחר קוניזציה, 1) אחרי כמה זמן ואילו ממצאים כדאי שיהיו לפני כניסה להריון? אני מאוד רוצה להיכנס להריון ולהביא עוד ילדיים בעתיד אבל רוצה להיות במצב בריאותי טוב לפני כן.. 2) מה הסיכונים להתפתחות חוזרת בעתיד? 3) מה הסיכונים במהלך ההריון והלידה לאחר הפרוצדורה? 4) ילד ראשון ויחיד שלי נולד בקיסרי חירום, האם זה אומר שגם השני יצטרך להיוולד בקיסרי? 5) האם אפשר להחלים לגמרי מהוירוס ? הייתי במעקב במשך שנתיים כל כמה חודשים, בעקבות חשד בעבר איך לא עלו על זה קודם לפני שהגיע ל CIN 2-3?? מאוד מתוסכלת ומודאגת.. 6) מה הסיכונים לבני משפחתי? 7) מה לגבי קוניזציה חוזרת? מה הסיכונים וההשלחות לגבי הריונות? אציין שוב מאוד מפחדת.. ונמצאת בלחץ נפשי רב בעקבות גילויי הדבר.. שנה טובה ובריאות תודה

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • המשך
  • אני
  • 04/10/2017 14:49
  • שלום אני מאוד מתוסכלת מזה שהשוליים יצאו לא נקיים כי כנראה שאצטרך לעבור קוניזציה חוזרת.. קראתי באחת השאלות ואמרת שזה נדיר שצריך לעשות קוניזציה חוזרת.. האם זה שכיח שלא מוציאים את הכל בשלמותו? הגוף אמור להתגבר על זה? אין אפשרות לבדוק בזמן הניתוח(שנעשה בהרדמה מלאה) אם נראה על קולפו שהכל יצא? מה ההשלכות מבחינת הריון בהמשך במצב כזה? האם יחייב תפר? מה עוד? והאם צריך לחכות זמן מסויים מהניתוח הקודם עד הניתוח החוזר? כמה זמן מומלץ לחכות עד כניסה להריון לאחר הניתוח? תודה רבה וחג שמח

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שלום, במקרה בו השוליים הפנימיים מעורבים יש חשש שהנגע לא הוסר בשלמותו. במקרים כאלה ניתן לבצע קוניזציה חוזרת או מעקב. הסיכון לאחר קוניזציה הוא עליה קלה בשיעור לידות מוקדמות והוא יותר גבוה לאחר 2 קוניזציות. הקוניזציה מטפלת בשינויים הטרום ממאירים אך אינה גורמת להעלמות הוירוס יכול להשאר בתאים בגופך גם תקופה ממושכת. עלייך להחליט יחד עם הרופא המטפל בך כיצד להמשיך. בהצלחה, ד"ר ביינר

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • התקן תוך רחמי 14 שנה
  • מיטל
  • 09/10/2017 15:11
  • שלום יש לי התקן מזה 14 שנה לא נבדקתי אצל רופא נשים 14 שנה עובדת באסותא התיעצתי עםמספר גניקולוגים לגבי הזמן נשאלתי מספר שאלות לגבי מצבי הכללי ברחם הכל תקין ללא הפרשותאז הכל בסדר זה מה שנאמר לי לאחרונה החלו לי כאבי גב תחתון מאוד חזקים עם הקרנות כאבים לרחם לבטן וגם הפרשות לא נעימות מה שלא סבלתי בעבר אציין שאני לא סובלת מפטריות או הפרשות האם יש קשר להתקן ? והאם הגיע הזמן להחליפו?

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שלום, ללא קשר לתלונותיים עלייך לפנות לבדיקת רופא נשים מכיון שלא נבדקת תקופה כה ארוכה. בהחלט ייתכן כי התלונות קשורות להתקן. בברכה, ד"ר ביינר

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שלום שמי נילי ואני מעוניינת לקבל מידע נוסף בעברית על תסמונת men1
  • נילי
  • 11/10/2017 12:45
  • שלום, יש מעט אינפורמציה בעברית ברשת ובעזרת חיפוש בגוגל תוכלו לאתרה בקלות, לדוג' http://www.cancer.org.il/template/default.aspx?PageId=5879 ייעוץ תוכלו לקבלת במכון האונקולוגי של כל אחד מבתי החולים. הפורום אינו נותן המלצות על רופאים. בהצלחה, ד"ר ביינר

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
לרופאים בתחום גינקולוגיה אונקולוגית (סרטן צוואר הרחם/שחלות)

בריאות זה אינפומד – אתר רפואה המקיף בישראל
infomed.co.il (הדפסה)