רופאים בתחום
ד"ר דוד ורסנו ד"ר דוד ורסנו
מנהל שירות הקרנית והעין החיצונית בבית חולים... קרא עוד
הכי נצפים
דורבן – האם הרגל תכאב לנצח?

דורבן – האם הרגל תכאב לנצח?

להמשך קריאה >>


להמשך קריאה >>
"בדיקת זרע אחת פשוטה העניקה לנו משפחה"

"בדיקת זרע אחת פשוטה העניקה לנו משפחה"

להמשך קריאה >>

פורום הסרת משקפיים בלייזר

ד"ר אריאל ונדר

ד"ר אריאל ונדר מומחה בהסרת משקפיים בלייזר
ד"ר אריאל ונדר מבכירי המנתחים בתחום תיקון הראייה. מומחה לדלקות ומחלות אוטואימוניות בבית החולים תל השומר. מכהן כמנהל הרפואי של iClinic, המרכז הרפואי לתיקון הראייה בלייזר. ד"ר אריאל ונדר ביצע עד עוד...

  • הודעה
  • מחבר
  • תאריך / שעה
  • טילופטיק TIMOPTIC להפחתת מספר
  • שואל
  • 28/03/2017 11:25
  • שלום. האם טיפות טילופטיק TIMOPTIC יכולות להפחית מספר של 0.5- שנותר כשארית לאחר ניתוח לייזר שבוצע לפני 8 שנים בשיטת PRK ? אם כן,תוך כמה זמן ניתן לחוש בשיפור והאם יש לטיפות השפעה שלילית על מצב הצילינדר?

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שלום שואל לא ידוע לי על הצלחה של טיפול כזה. אבל בהחלט אפשר לנסות את הטיפול לחודש או חודשיים. כדי לתקן את הראייה יהיה צורך לבצע תיקון בלייזר. אצלנו קיימת אפשרות לבצע את התיקון בשיטת iQ עם החלמה מהירה וקלה. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לשיפור הראייה בלייזר טל. 55567* , 074-7017474

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • חוות דעת- ניתוח LASEK
  • רועי
  • 28/03/2017 11:18
  • שלום. אני בן 34 ולפני 10 שנים עברתי ניתוח LASEK ׁ(היו לי צילינדרים 2.75- בכל עין). לאחר הניתוח וההתייצבות המלאה: בעין ימין נותר צילינדר 1.25 - וחצי מספר. בעין שמאלצ נותר צילינדר 0.25 - ורבע מספר. חדות ראייה בשתי העיניים יחד מגיעה ל- 6/7. אני נוהג ומתפקד ללא משקפיים, רואה טלביזיה, מחשב וסרט בקולנוע ללא משקפיים אך במקומות חשוכים לא מצליח לקרוא שילוט בפרט בערב.לא נהנה מחדות ראייה אלא מראייה תפקודית (כמו מישהו שקיבל 65 במבחן. הוא עבר אבל התוצאה כלל לא מזהירה) האם היית ממליץ לבצע ניתוח תיקון לפחות בעין ימין ? אודה לתשובת הרופא.

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שלום רועי ניתן לשפר את ראייתך ע"י ביצע תיקון של הצילינדר שנוותר. אצלנו סביר להניח שתוכל לעבור את התיקון בניתוח בשיטת iQ עם החלמה מהירה וקלה. כמובן שכדי לתת לך תשובה חד משמעית עליך להגיע לבדיקה. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לשיפור הראייה בלייזר טל. 55567* , 074-7017474

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • ניתוח prk
  • אורי רואבני
  • 26/03/2017 12:56
  • שלום עברתי ניתוח prk אני כחודש אחרי הניתוח וממש לא רואה טוב!!! רציתי לשאול בבקשה מהוא השלב שאני מבין שבאמת יש בעיה והניתוח לא הצליח. תודה.

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שלום אורי ההחלמה לאחר PRK יכולה לפעמים להיות ממושכת והשגת התוצאה המיוחלת יכולה לעיתים להתקבל גם לאחר מספר חודשים, ראה תשובתי הקודמות בפורום זה. יחד עם זאת חשוב שתהיה בקשר ובמעקב של הרופא שבצע את הטיפול כדי לוודא שאין גורם אחר לראייה המטושטשת. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לשיפור הראייה בלייזר טל. 55567* , 074-7017474

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שאלה לגבי שיטת iq
  • מתעניין
  • 20/03/2017 23:20
  • שלום רב נראה משאלתך שנראה לך שחיתוך הקרנית בלייזר עדיף. אמנם המילה לייזר קוסמת לרבים אבל דווקא החיתוך ב SBK עדיף. החיתוך אינו ידני כמובן, אלא נעשה ע"י מכשיר מאד משוכלל שמשולב בו להב חד מאד, ויש לו יתרונות רבים: החיתוך בשיטה זו דק יותר מדויק יותר ובטוח יותר גם בעת הניתוח וגם בטוח הארוך. הוא מאפשר תיקון בעתיד ללא קושי מה שקשה מאד בחיתוך ע"י לייזר. בנוסף ההחלמה לאחר חיתוך בלייזר מלווה לא פעם בצריבה בימים הראשונים, ובהופעת רגישות ניכרת לאור בשבועות לאחר הניתוח אצל חלק מהמטופלים. לכן אם אתה מעונין בטכנולוגיה הטובה ביותר - SBK היא הבחירה הנכונה. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לשיפור הראייה בלייזר טל. 55567* , 074-7017474

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • באיזה מכון הכי מומלץ להסיר משקפיים?
  • שיר
  • 20/03/2017 12:25
  • שלום שיר אני ממליץ לך לעבור את הטיפול אצלנו ב iClinic הטיפול אצלנו הוא הבטוח ביותר התוצאות מדויקות מאד ההחלמה קלה ומהירה וכבר באותו היום תוכלי לחזור לשגרה. יתרון חשוב נוסף - אם תהיה מהמעטים שיזדקקו שוב למשקפיים בעוד מספר שנים אצלנו תוכלי לעבור טיפול נוסף בקלות וללא עלות. כך שלא תצטרכי לחזור ולהרכיב משקפיים. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לשיפור הראייה בלייזר טל. 55567* , 074-7017474

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • אינטראלאסיק
  • יונתן
  • 20/03/2017 09:06
  • שלום עשיתי ניתוח אינטראלאסיק 5.01.17 לפני כחודשיים, בעין שמאל אני רואה שש שש בעין ימין עדיין רואה מטושטש , הרופא טוען כי זה עד חצי שנה יכול להיות ככה וזה אמור להסתכל ושהמספר שלי בעין ימין הוא רבע כרגע, אבל הטשטוש הזה מעצבן ממש האם יש סיבה לדאגה? הייתי בביקורת של יום שבוע וחודש והמספר הוא רבע בעין ימין ,אני שם טיפות בשם היאלו רוניקס זה עוזר במידת מה אבל לא להרבה זמן מרגיש שיש ממש יובש ניסיתי עוד טיפות כמו אולטרה אבל מרגיש שהתחליף דמעות לא עוזר ממש

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שלום יונתן לעיתים יתכן טשטוש בראייה בתקופה הראשונה שלאחר הטיפול הטשוטוש יחלוף בד״כ במהלך השבועות ולעיתים החודשים שלאחר הטיפול לכן יש להמתין בסבלנות לפחות חצי שנה ואפילו שנה, לרוב הטשוטוש יחלוף ולא יהיה צורך לבצע תיקון. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לשיפור הראייה בלייזר טל. 55567* , 074-7017474

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • ספאזם, יובש קשה ותופעות לאחר ניתוח
  • חסוי
  • 17/03/2017 19:20
  • שלום רב, לפני כ-3 שנים עברתי ניתוח לייזר ומאז סובל מכמה תופעות לוואי: 1- יובש קשה קבוע בעיניים, שום טיפות tu משחות אינן עוזרות כולל רסטזיס. 2- תיקון יתר של +1 בשתי העיניים 3- אקומודטיב ספאזם, סובל מטשטוש מעיק שהולך ובא כל היום דבר שמפריע לי לתפקד וגורם לי לכאב בעיניים. 4- בעיות פוקוס קשות, מלבד הספזם , לא מצליח להתמקד בלי לאבד פוקוס, לעיתים רואה דברים בחושך כפול. האם יש פיתרון לבעיות הללו? הייתי אצל כמה רופאי עיניים מומחי קרנית ולאף אחד אין פיתרון.. אשמח מאוד לעזרה

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שלום רב אשמח לעזור לצערי לא ניתן לתת לך מענה ראוי לבעיות ככך מורכבות ללא בדיקה. אתה מוזמן להתקשר אלינו. ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לשיפור הראייה בלייזר טל. 55567* , 074-7017474

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • סוג ניתוח
  • יוסי
  • 09/03/2017 08:00
  • שלום רב...אני לפני ניתוח אך עדיין מתלבט לגבי השיטה הכדאית יותר...אצייןצשנמצאתי מתאים ל 2 השיטות...אז מה עדיף prk. או z לאסיק...מבחינת בטיחות...תוצאטת...החלמה. תודה

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שלום יוסי אני תמיד בעד ניתוחים מסוג LASIK כאשר הדבר אפשרי. תוכל לקרוא על זה בהרחבה בתשובותי הקודמות לשאלות דומות. בשיטה שלי - iQ שהוא גם סוג של LASIK הניתוח בטוח יותר גם בטווח הארוך שכן הוא מחליש את הקרנית פחות מאשר בעת חיתוך בלייזר. טיפול בשיטת iQ גם מאפשרת תיקון בקלות במידה ותזדקק לזה בעתיד הרחוק אם יופיע לך שוב מספר משקפיים. ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לשיפור הראייה בלייזר טל. 55567* , 074-7017474

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • אינטראלאסיק או LASEK
  • asaf111
  • 02/03/2017 01:47
  • ד"ר שלום, הייתי היום בבדיקת התאמה לניתוח באחת המרפאות המפורסמות בארץ. לאחר כלל הבדיקות נכנסתי לשלב הסופי אצל הרופא כדי לקבל את תוצאות הבדיקות ולשמוע האם אני מתאים, נמצא כי אני מתאים לבצע הניתוח והמומלץ ביותר הוא ה-אינטראלאסיק, לאחר שהרופא הסביר לי כמה הניתוח מתקדם וההחלמה מהירה, הוא שאל אותי האם יש במשפחה מישהו עם מחלות או בעיות בעיניים, לשאלתו עניתי שכן כי דוד שלי סבל מ-קרטוקונוס הוא טופל ע"י ניתוח להשתלת טבעות. לאחר שהוא שמע את הנ"ל הוא אמר לי שלא ניקח סיכון ונבצע ניתוח אחר בשם LASEK, שההחלמה שלו היא ארוכה יותר אבל פחות מסוכנת (הסביר לי שלא חותכים את הקרנית אלה משפשפים אותה מבחוץ). השאלה שלי היא: האם באמת יש שייכות לנושא קרוב משפחה ובין החלטה איזה שיטת ניתוח לייזר לבצע? אשמח לתשובתך, תודה מראש

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שלום אסף כאשר יש סיפור משפחתי של קרטוקונוס יש לנהוג במשנה זהירות ההחלטה על סוג הניתוח צריכה לקחת בחשבון מספר רב של גורמים כמו: הגיל שלך, המספרים שלך, צילומי הקרניות שלך ובמספר הסובלים מהתופעה במשפחתך. תשובה ברורה יותר אוכל לתת לך לאחר בדיקה אצלנו אתה מוזמן ליצור קשר ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לשיפור הראייה בלייזר טל. 55567* , 074-7017474

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • נגיעה בעין עם האצבע
  • גל
  • 22/02/2017 07:17
  • טישטוש בראיה מקרוב- שבועיים אחרי לאסק
  • מיכל
  • 21/02/2017 23:10
  • עשיתי ניתוח לאסק לפני שבועיים ואני רואה מטושטש בראיה מרחוק וגם מקרוב, קשה מאוד לקרוא. לא מרגישה שיש שיפור כלשהו כבר שבוע (מאז הוצאת העדשות הטיפוליות). האם זה נורמלי?

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שלום מיכל מקווה שכבר השתפר אם טרם את מוזמנת לשאול שוב לפי המצב כיום ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לשיפור הראייה בלייזר טל. 55567* , 074-7017474

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • אנטיביוטיקה
  • אבי
  • 14/02/2017 10:02
  • שלום אבי לפעמים זה יכול לעקב מעט את הריפוי אבל יום או יומיים בד"כ לא מקווה שכבר החלמת. ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לשיפור הראייה בלייזר טל. 55567* , 074-7017474

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • לאסק
  • איציק
  • 13/02/2017 17:03
  • שלום איציק מקווה שראייתך כבר טובה אם עדין לא ויש לך שאלות אשמח לעזור ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לשיפור הראייה בלייזר טל. 55567* , 074-7017474

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • יובש בעיניים
  • ברכה
  • 02/02/2017 12:44
  • עברתי לפני שלושה חודשים בערך לייזר מסוג לאסיק. אני מרגישה עדיין קצת יובש בעין (בגלל הקור אני מניחה?) והשאלה שלי האם יש צורך בללכת למקום שבו עשיתי לייזר לקבלת מרשם לתרופות/טיפול בהתאם או שאפשר פשוט ללכת לבית מרקחת ולבקש טיפות בשביל יובש? והאם זה יכול להזיק אם משתמשים בתקופה ארוכה בטיפות/ג'ל לעיינים?

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שלום ברכה אם לא היית בבקורת בחודש האחרון כדאי שתפני אליהם כדי שיבדקו מה הסיבה לתסמינים שלך. בנתיים את יכולה לרכוש תחליפי דמעות ללא חומר משמר בבית במרקחת. הן לא דורשות מרשם רופא. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לשיפור הראייה בלייזר טל. 55567* , 074-7017474

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • טשטוש לאחר שיוף
  • מילנה
  • 12/01/2017 23:11
  • שלום ד"ר עברתי ניתוח לפני כחמישה חודשיים יש לי טשטוש בעיניים אין חדות ראייה הלכתי לפני יומיים לרופא מנתח הוא אמר שיש אלרגיה ונתן לי טיפות אופטילסט האם זה יכול להזיק לי כי אין לי גירוד או אדמת או משהו כמו אלרגיה אני שואלת אותך כי לא ממש סומכת עליהם כבר לצערי אשמח שתשיב לי ..

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שלום מילנה אני מקווה שהוטב לך בנתיים יש מספר סיבות לטשטוש מתמשך לאחר הטיפול בשיוף - PRK לכן קשה לתת לך עיצה בפורום. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לשיפור הראייה בלייזר טל. 55567* , 074-7017474

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • PRK מול ASA
  • דניאל
  • 03/01/2017 02:40
  • אני בחור צעיר בן 26, עם מספרים קטנים בעיניים (1.75 וחצי צילינדר בשתי העיניים) וקרניות עבות בעלות עובי של מעל 540 מיקרון. מתלבט בין ASA ל-PRK רוצה לדעת מה ההבדל בין שתי השיטות ואיזו עדיפה. בגדול, הבנתי שבשתי השיטות מסירים לגמרי את האפיתל. מה שחשוב בסופו של דבר זה שהמכשיר ידע לשייף בדיוק את המספרים בעיניים שצריך להוריד לך. אני באופן אישי מעדיף את השיטה שבה מסירים לגמרי את האפיתל ואז היא בלאו הכי צומחת מחדש אחרי 3-4 ימים. אני לא רוצה לשמוע בכלל על "חיתוך" "מתלה" או "חלון". ההתלבטות שלי היא בין ASA שמבוצע באמריקן לייזר לבין PRK שמבוצע בעיניים של לווינגר. רציתי לעבור באסותא אופטיק ביגאל אלון בשיטת trans PRK אבל בגלל ביקורת שפעם כתבתי עליהם בפייסבוק על אחת מהנציגת מכירות שלהם שהייתה ממש לא נחמדה הם לא מוכנים להסתכל לכיוון שלי יותר..... אשמח לקבל הסבר מקצועי ומעמיק לגבי שיטת ASA ושיטת PRK ואיזו מהן עדיפה. נ.ב. בעיניים של לוינגר הציעו לי LASEK אבל אני מעדיף שלא בגלל שבשיטה זו מסיתים את האפיתל הצידה ומחזירים אותו חזרה.... אני מעדיף PRK או ASA שבשניהם מסירים לגמרי את האפיתל, זמן ההחלמה איטי אך בטוח וכמעט נטול סיכונים

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שלום דניאל עקרונית אין הבדל בינהן. בעיקר ענין של סמנטיקה. הצלחת הטיפול בלייזר כמו בכל פרוצדורה רפואית, תלויה בראש ובראשונה ברופא, אח"כ בטכנולוגיה ואינה תלויה בשם הניתוח. לכן אני מציע לך לבחור את הרופא שיטפל בך ולא את המכון או הסמנטיקה. כל הניתוחים בלייזר בטוחים מאד אבל לא נטולי סיכון. בניגוד למה שאתה חושב ואולי אמרו לך גם בשיטות PRK ו ASA יש סיכונים. אמנם הטיפול עצמו בטוח כמעט באופן מוחלט אבל הסיבוכים אפשריים ממתינים לאחר הטיפול. הריפוי איטי וכואב, לכן יתכנו סיבוכים במהלך ההחלמה כולל דלקת וזהום. הראייה תהיה חדה בד"כ לאחר כשבועיים, אך לעיתים החדות תגיע רק לאחר מספר חודשים - וזה מתסכל. בטווח של מספר חודשים קיימת סכנה של הופעת עכירות בקרנית, זה אמנם לא שכיח במספרים נמוכים כשלך אבל לעיתים קורה. האם אתה מודע לכך, שיובש כרוני בעיניים מופיע ב 5% מהמנותחים ב PRK ? לעומת זאת בשיטת ה lasik , שעליה אתה לא רוצה לשמוע, יובש כרוני נדיר מאד. ומה לגבי תיקון במקרה של תוצאה לא לגמרי מדויקת, או לעיתים רחוקות עליה של המספר בעתיד? שוב תעבור PRK ? לא בטוח שתרצה לסבול שוב. אם פנית אלי, אני בכל זאת מציע לך לבחון את שיטת iQ שאני מבצע. שיטה זו בטוחה לא פחות מ PRK, אלא שההחלמה שלאחריה מידית, כל הסיבוכים שתארתי נדירים הרבה יותר ותמיד תוכל לבצע תיקון בקלות. אני מציע שתציץ בפורום שלי ותראה כמה אנשים שעברו PRK ASA או LASEK מעלים שאלות, לעומת בודדים לאחר ניתוח בשיטת LASIK לגרסאותיו. בהצלחה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לתיקון הראייה בלייזר טל. 55567* , 074-7017474

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • ומה לגבי ה-LASEK
  • דניאל
  • 10/01/2017 10:54
  • אותה גברת בשינוי אדרת. כמו שהסברתי כבר - סמנטיקה שוב, ממליץ לך לשנות כיוון :) בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לתיקון הראייה בלייזר טל. 55567* , 074-7017474

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • ניתוח לייזר
  • סהר
  • 06/01/2013 22:19
  • שלום סהר כעיקרון ניתוחי לייזר להסרת משקפיים נעשים מגיל 18 ומעלה. כמובן שזאת לאחר שתמצא מתאים לטיפול. צעירים רבים רוצים לעבור את הטיפול לפני הגיוס כדי להעלות פרופיל כדי שיכלו להתקבל ליחידות קרביות. מעבר לשפור הפרופיל הרפואי לשירות קרבי עם ראייה חדה וללא תלות במשקפיים יתרון ברור. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לשיפור הראייה בלייזר טל. 55567* , 074-7017474

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • ניתוח לייזר
  • סהר
  • 07/01/2013 17:45
  • שלום סהר אם תמצא מתאים ואם המספרים שלך כבר יציבים אין יתרון להמתנה מצד שני אתה בין 18 ואם לא דחוף לך אתה יכול גם להמתין. אם השאלה נובעת מחששות שיש לך בכלל מהטיפול בלייזר, שיטת lasik iQ בטוחה מאד, מדויקת מאד, ותוכל לחיות כבר בקרוב ללא תלות במשקפיים. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לשיפור הראייה בלייזר טל. 55567* , 074-7017474

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • ניתוח לייזר לפני צו ראשון
  • אורן
  • 08/07/2013 17:27
  • אני עוד מעט בן 16 . בכוונתי לעשות ניתוח לייזר לשיפור הראיה - כרגע יש לי מספר 1.5 בכל עין. אני רוצה לעשות את הניתוח במידת האפשר לפני צו ראשון, שאני אמור לקבל בעוד כשנה. האם יש אפשרות לעשות את הניתוח מייד, עם הנתונים שציינתי? אם כן - האם יש לזה חסרון מול עשיית הניתוח במועד מאוחר יותר? (אין לי בעיה להסתכן בכך שיידרש תיקון בעתיד אבל בתנאי שזה לא מסכן את הראייה שלי והשיפור שלה). אם לא - מתי הכי מוקדם ניתן לעשות זאת? תודה אורן

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שלום אורן טיפולים להסרת משקפיים בלייזר עושים מגיל 18 ומעלה ראה התשובות לעיל לעיתים ניתן להקדים את הטיפול במספר חודשים, אך אלה מקרים מיוחדים ואתה לא נכלל בקבוצה זו בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לתיקון ראייה בלייזר טל. 55567* (* לייזר )

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • יש לי צילינדר....
  • אורן אבינועם
  • 27/09/2013 23:59
  • שלום אבינועם הטיפול להסרת משקפיים בלייזר מתקן גם את המספר וגם את הצילינדר בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לתיקון ראייה בלייזר טל. 55567* (* לייזר )

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • צו ראשון
  • רועי
  • 05/11/2013 10:57
  • מידע חשוב שלא ידעתי. אפרסם מידע זה באתר שלי http://www.mysmartarmy.com/ כדי שמלשבי"ם יידעו על האפשרות להעלות פרופיל באמצעות ניתוח לשיפור הראייה. תודה רבה!

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • איליי
  • איליי
  • 07/06/2014 23:55
  • שלום , רציתי להתייעץ איתך האם יש לי מספר בעין אחת 4+ ובשניה 5+ אני לא זוכר בדיוק . אני מתחת לגיל שמונה עשרה האם זה יהיה אפשרי לעבור ניתוח להסרת המשקפיים ?

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שלום איליי מה זה אומר שאתה מתחת לגיל 18 ? בן כמה אתה? במספרים כמו שלך לא חובה להמתין ממש לגיל 18 שכן מספרים + לא משתנים ולא עולים עליך רק להיות זהיר שכן רק חלק מהלייזרים מתקנים ביעילות מספרי + גבוהים חשוב גם ניסיון רב בטיפולים מסוג זה כדי להגיע לתוצאה טובה ואיכותית. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לתיקון ראייה בלייזר טל. 55567* (* לייזר ) www.i-clinic.co.il

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • בת 19 וחצה מעוניינת לעשות לייזר להסרת משקפיים
  • פדול
  • 20/04/2015 13:26
  • שלום נגוא בגיל 19 את יכולה כבר לעבור טיפול בלייזר. כדי לדעת אם את מתאימה לטיפול עליך להגיע לבדיקת התאמה במסגרת הבדיקה נעריך גם את מצב היובש בעיניים, ןנאמר לך מה כדאי לעשות בקשר לזה. התקשרי אלינו. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לתיקון ראייה בלייזר טל. 55567* (* לייזר )

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • לייזר
  • ליאן
  • 08/06/2015 10:11
  • שלום ליאן את בהחלט יכולה כבר להגיע לבדיקת התאמה בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לתיקון ראייה בלייזר טל. 55567* (* לייזר )

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • ניתוח בגיל 17
  • מאור
  • 05/07/2015 10:01
  • שלום מאור למעט קבוצה קטנה של מרכיבי משקפיים צעירים הניתוח מומלץ מגיל 18 ומעלה. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לתיקון ראייה בלייזר טל. 55567* (* לייזר )

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • תודה על המענה
  • מאור
  • 10/07/2015 12:23
  • ניתוח לפני צו רשון
  • ג'וני
  • 02/10/2015 08:45
  • מקובל לנתח לאחר גיל 18. לפני כן יש סיכוי גדול יותר שהמספר עדין לא התייצב, ווסיכון שלא נאבחן מצבים של חולשה בקרניות. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לשיפור הראייה בלייזר טל. 55567* , 074-7017474

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • לייזר להסרת משקפיים מתחת לגיל 18
  • שובל
  • 28/05/2016 21:18
  • שלום שובל לאחר גיל 17 תוכלי להגיע לבדיקת התאמה כדי שאח"כ תוכלי לעבור את הניתוח מוקדם ככל הניתן. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לשיפור הראייה בלייזר טל. 55567* , 074-7017474

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • פרטים על הלייזר..?
  • מישל
  • 01/07/2016 15:18
  • שלום מישל בדיקת ההתאמה היא ללא תשלום בסיומה תוכל לקבל תשובות לכל השאלות בהתאם לממצאים של הבדיקה שלך. אתה מוזמן להתקשר וקבוע תור לבדיקה. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לשיפור הראייה בלייזר טל. 55567* , 074-7017474

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • לייזר
  • איתמר
  • 09/01/2017 17:10
  • שלום איתמר נכון לפני גיל 17 לא עושים טיפולים בלייזר.ֿ לאחר גיל 18 תוכל להפרד מהמשקפיים כמעט בכל מספר. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לתיקון הראייה בלייזר טל. 55567* , 074-7017474

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • חיתוך או שיוף?
  • ר.ר
  • 04/01/2017 14:02
  • לדעתי שיוף
  • דניאל
  • 05/01/2017 13:46
  • בשיוף זמן ההחלמה איטי, (מספר ימים מבחינת כאבים סינוורים וכו') אך כמעט נטול סיכונים. המספר עצמו יתייצב לך תוך מספר שבועות, וראייה תפקודית תשיגי תוך שבוע בערך. זוהי חוות דעתי הבלתי מקצועית כמובן. עדיף לך כמובן שרופא עיניים מומחה בתחום יענה לך על השאלה אבל מבחינת תמונה כללית לדעתי עדיף השיוף

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • הדעה ששיטת השיוף עדיפה נפוצה, אבל העובדות לא כל כך תומכות בדעה זו. הבטיחות אינה מסתכמת בסיכון בדקות הטיפול עצמו, אלא בכל התהליך עד לתוצאה הסופית. חשוב גם לציין ששיטת iQ בטוחה יותר מ Lasik רגיל גם בעת הניתוח וגם בטווח הארוך.

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שלום ר.ר. הצלחת הטיפול בלייזר תלויה בעיקר במנתח ואח"כ בשיטה. לכן כדאי שתבחרי את מה שהמנתח שבחרת ממליץ עבורך. למספרים גבוהים מ 6- אני לא ממליץ על שיוף במספרים נמוכים את יותר יכולה לבחור. אם היית עוברת את הטיפול אצלי הייתי אומר לך חד משמעית בשיטת החיתוך שלי הקרויה iQ שהיא יותר בטוחה משיטת השיוף וההחלמה ממנה מידית. בהצלחה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לתיקון הראייה בלייזר טל. 55567* , 074-7017474

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • סינוורים
  • מיכל
  • 04/01/2017 19:41
  • שלום, אני עברתי ניתוח TRANS PKR לפני כשמונה חודשים. אני רואה מעולה אבל מהיום הראשון אני סובלת מסינוורים מהשמש ומאור לבן: פנסים, אור מחשב, אור פלאפון ועוד... אני לא יכולה ללכת בלי משקפי שמש באור יום. רציתי לשאול האם ניתן לטפל בבעיה? האם ניתוח WAFEFRONT יכול לפתור את הבעיה? תודה רבה, מיכל

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • wafefront
  • מיכל
  • 04/01/2017 20:05
  • שלום מיכל יש סיבות רבות לתופעה שאת מתארת, ללא בדיקה לא אוכל לתת לך עצה נכונה. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לתיקון הראייה בלייזר טל. 55567* , 074-7017474

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • עין עצלה עם קטרקט
  • אלי
  • 05/01/2017 19:03
  • אני בן 74 ויש לי עין עצלה (שמאל) מילדות, ולאחרונה גילו לי קטרקט. גם בעין ימין יש קטרקט המצריך ניתוח. בעיין ימין אני רואה מצוין עם משקפיים ובעין שמאל הראיה חלשה גם עם משקפיים. האם ניתוח קטרקט ישפר את הראיה בעין שמאל והאם יש טיפול לעין עצלה? תודה

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שלום אלי הניתוח בעין שמאל ישפר לך את הראייה לזו שהיתה לפני שהתפתח הקטרקט, ויתכן שיותר אם היה לך מספר משקפיים בעין הזו שלא תוקן במלואו במשקפיים. ניתוח הקטרקט אינו משפר את לקות הראייה שמקורה בעין עצלה. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לתיקון הראייה בלייזר טל. 55567* , 074-7017474

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
לרופאים בתחום הסרת משקפיים בלייזר

יש לך שאלה?

בריאות זה אינפומד – אתר רפואה המקיף בישראל
infomed.co.il (הדפסה)