רופאים בתחום
ד"ר אריאל ונדר ד"ר אריאל ונדר
מומחה בהסרת משקפיים בלייזר קרא עוד

פורום הסרת משקפיים בלייזר

ד"ר אריאל ונדר

ד"ר אריאל ונדר מומחה בהסרת משקפיים בלייזר
ד"ר אריאל ונדר מבכירי המנתחים בתחום תיקון הראייה. מומחה לדלקות ומחלות אוטואימוניות בבית החולים תל השומר. מכהן כמנהל הרפואי של iClinic, המרכז הרפואי לתיקון הראייה בלייזר. ד"ר אריאל ונדר ביצע עד עוד...

  • הודעה
  • מחבר
  • תאריך / שעה
  • ניתוח להסרת משקפיים למישהי עם עיניים יבשות
  • חנה
  • 20/11/2017 14:08
  • שלום וברכה, נבדקתי ונמצאתי מתאימה להסרת משקפיים בלייזר, prk או אינטראלאסיק לפי בחירתי. עוד נמצא בבדיקה שיש לי בלוטות סתומות בעיניים זה בא לידי ביטוי כאשר אני שמה עדשות מגע, מרגישה את היובש בעיניים. בד"כ אני מרכיבה משקפיים ולא סובלת מיובש בעיניים. האם ישנה סבירות שאחרי הניתוח אסבול מיובש בעיניים שלא יחלוף? ואז אהיה תלויה בטיפות לעיניים לזמן בלתי מוגבל

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • התלבטות
  • קרן
  • 16/11/2017 10:18
  • שלום, בת 41 עם -4.25 ו-4.5 מעל 25 שנה. יש גם צילינדר קטן שלא מטופל (מרכיבה עדשות רגילות). בתקופה אחרונה מרגישה כי יותר נוח לקרוא בלי משקפיים מה שמרמז על התפתחות זוקן הראיה. האם ניתוח לייזר יפתור את שתי הבעיות או רק את הבעיה של הראיה לרחוק? תודה

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • אישונים לא באותו גודל אחרי ניתוח ליסר
  • לי
  • 13/11/2017 12:59
  • היי עברתי ניתוח ליזר אינטרה לאסיקס לפני 3 שבועות ולפני כמה ימים שמתי לב שהאישונים שלי לא באותו גודל. האם זה משהו שנגרם כתוצאה מהניתוח? מה עלי לעשות

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • ניתוח לאסק
  • חן
  • 10/04/2015 19:33
  • שלום רב. עברתי לפני שבועיים ניתוח לאסק בעיניים בירושליים עי דר לוינגר. המס שלי היו -3.15 עם צילינדר 0.5...כיום אני מצליחה לראות יותר טוב ולקרוא כתוביות לדוג מהטלויזיה אך עדיין קיים טשטוש, אני עדיין לא מסוגלת לנהוג והראייה מקרוב במחשב או בפלא עדיין נורא מטושטשת עד שאני נאלצת פשוט להפסיק לקרוא. אציין שכאשר הייתי עם העדשות הטיפוליות ראיתי הרבה יותר טוב ומהרגע שהוציאו אותן מרגישה התדרדרות...אשמח לחוות דעת. תודה רבה

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שלוםן חן ההחלמה לאחר ניתוח בשיטת LASEK כואבת וממושכת. לעיתים מגיעים לראייה חדה ממש רק לאחר כחודשיים. לרוב יש ירידה מסוימת לאחר הסרת העדשות הטיפוליות. לידיעתך (עבור חברייך) - ב iClinic יש חלופה ל LASEK טיפול בשיטת iQ. בשיטה זו ההחלמה מידית, ללא כאבים, והחזרה לשגרה כבר באותו היום. השיטה מתאימה גם לכל מי שנמצא מתאים ל PRK או ל LASEK. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לתיקון ראייה בלייזר טל. 55567* (* לייזר )

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שאלה לחן /לרופאים /למי שיכול לעזור!
  • מנחם
  • 21/04/2015 21:06
  • אני בדיוק באותו המצב כרגע-וכעת עברו שבועיים מהניתוח שלי....גם רואה נורא למרחק קצר ומרגיש ממש כמוך עם העניין של הטלפון שלא רואה...מה גם שלרחוק אני גם לא רואה ממש טוב...אציין שלי לא היה צלינדר וכן מספר מאד מאד נמוך..עשו לי ניתוח בשם: lasek wavefront ou .....האם יש שיפור ואם כן מתי יהיה שיפור...מרגיש שחולפים הימים ואין אפילו מעט הבדל...תודה!

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • הסבלנות השתלמה? הבעיה נפתרה?
  • אלון
  • 12/11/2017 23:25
  • אני עם אותם תסמינים בדיו ומעבר לאשמח לשמוע האם זמן היה הפתרון לבעיה? אני ממש מחפש תשובה לזה.. אני מודאג וחושש שאולי המנתח אולי פספס, והשניתוח באופן כללי קצת התפקשש לאור הסטטוס הנוכחי.

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • אכזבה לאחר ניתוח לייזר
  • משה
  • 09/11/2017 16:12
  • כולי דיכאון שלא שמעתי לאנשים שהתנגדו לבצע ניתוח והרבה שהתחרטו על שביצעו את הניתוח אבל אמרתי לי זה לא יקרה ..היה לי מספר יחסית גבוה לאחר שהרופא התחייב שיוריד את כל המספר ביצעתי את הניתוח וכיום לאחר יותר מחצי שנה יש לי מינוס 0.75 בערך ובאמת אני לא רואה טוב בפרט בלילה ..אחרי חודשים של כאבים טיפות וכספים רבים זה התוצאה לצערי שלא אצליח לבצע כנראה תיקון לאחר שעובי הקרנית דקה מדי האם לא הגיע הזמן לומר את האמת בפנים לכולם שכל המנתחים רודפי בצע כסף ומרמים את כולם ורבים מהם סובלים לאורך שנים ????

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • אינטראלאסיק לעומת prk
  • חנה
  • 06/11/2017 14:42
  • שלום וברכה, אני בת 44 מרכיבה משקפיים מגיל 16, המספר בעין ימין -4.5 בשמאל -5.5, בשנה האחרונה נוסף לי גם הצורך במולטיפוקל. אני מזכירה במקצועי ורוב היום מול המחשב. הייתי בשני מכונים להסרת משקפיים בלייזר, האחר הציע לי שיטת אינטראלאסיק והשני prk(שניהם מונו וויז'ן) אילו שיקולים עליי להפעיל כדי להחליט מה הטוב ביותר בשבילי?

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • מכה בעין כשלושה חודשים אחרי PRK
  • אורי
  • 06/11/2017 10:22
  • שלום רב. לפני כשלושה חודשים עשיתי ניתוח לייזר PRK ולפני יומיים חטפתי מכה מכדור כדורסל ישירות לעין... מאז אני רואה קצת מטושטש, צריך לעשות משהו או שזה יעבור לבד?

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שפשוף העין לאחר ניתוח לייזר
  • מייטי
  • 01/11/2017 23:55
  • היי עשיתי ניתוח לייזר להסרת משקפיים בשיטת ASA אני בת 20 שבוע לאחר הניתוח גירדה לי העין מספר פעמים ושפשפתי אותה בחוקה זה יכול לפגוע לי בעין או בהחלמה? אני עדיין לא רואה מאה אחוז ואין לי כאבים

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • ניתוח מונוויז'ן
  • חנה
  • 31/10/2017 11:54
  • שלום וברכה, אני בת 44 מרכיבה משקפיים מגיל 16, המספר בעין ימין -4.5 בשמאל -5.5, בשנה האחרונה נוסף לי גם הצורך במולטיפוקל. אני מזכירה במקצועי ורוב היום מול המחשב. האם מונוויז'ן הוא ניתוח המתאים לי? האם הוא היחיד המתאים לי? מה יקרה בפועל לאחר הניתוח בראייה לקרוב: מחשב, קריאת ספר ומסמכים? מה יקרה למערכת הראייה בתלת מימד? אודה על תשובה בהקדם. קבעתי תור לניתוח ממש בקרוב. תודה רבה

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שלום חנה טיפול בשיטת המונו-ויז׳ן הוא הפתרון היעיל ביותר בכדי לראות לקרוב ולרחוק ללא משקפיים מאמצע שנות הארבעים והלאה. יחד עם זאת עליך לזכור שטיפול מונו-ויזן דורש התאמה מאד מדויקת ודיוק מירבי בטיפול כדי שראייתך תהיה חדה. כמו כן חשוב לוודא שבשיטה ובטכנולגיה בה תעברי את הטיפול, ניתן יהיה לבצע תיקונים בעתיד, כדי שלא תצטרכי לחזור ולהרכיב משקפיים. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לתיקון ראייה בלייזר טל. 55567* (* לייזר )

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • עבודה מול מחשב לאחר ניתוח לייזר
  • יסמין אלחדד
  • 31/10/2017 09:50
  • שלום יסמין מותר לעבוד מול מחשב לאחר טיפול בלייזר, אפילו מיד לאחר הטיפול. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לתיקון ראייה בלייזר טל. 55567* (* לייזר )

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • עדשות צבע אחרי ליזר
  • נויה
  • 29/10/2017 01:46
  • שלום נויה אין כל מניעה להרכיב עדשות מגע לאחר טיפול להסרת משקפיים בלייזר בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לתיקון ראייה בלייזר טל. 55567* (* לייזר )

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • איפור ושפשוף עיניים
  • שרונה
  • 19/10/2017 14:49
  • שלום שרונה אני מקווה שההחלמה עברה בקלות יחסית. עקרונית זה אפשרי אבל זה תלוי בתהליך הריפוי שלך. כדאי שתבברי במכון בו עברת את הטיפול. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לתיקון ראייה בלייזר טל. 55567* (* לייזר )

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • הרכבת עדשות מגע רכות לאחר טיפול לייזר להסרת משקפיים
  • נועם
  • 29/09/2017 11:14
  • שלום ד"ר, האם תיאורטית ניתן להרכיב עדשות מגע רכות במידה וחלה הדרדרות בחדות הראיה מספר שנים בעקבות ניתוח להסרת משקפיים, והאם זה תלוי בשיטה בה בוצע הניתוח?

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שלום נועם אין מניעה להרכיב עדשות מגע לאחר טיפול להסרת משקפיים בלייזר. ולא משנה שיטת הניתוח. לאחר טיפול בלייזר ב iClinic תוכל לעבור במידת הצורך תיקון בקלות, ולא תזדקק לחזור למשקפיים, או לעדשות מגע. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לתיקון ראייה בלייזר טל. 55567* (* לייזר )

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • מה עושים כשצריך תיקון גם לקוצר וגם לרוחק?
  • עדידי
  • 28/09/2017 16:33
  • שלום רב, מאז גיל 17 אני מרכיבה משקפיים לראייה מרחוק (המספר התייצב לפני שנתיים ועוד על -5), בשנתיים האחרונות שמתי לב שבשביל לקרא אני צריכה להוריד את המשקפיים, וכשאני עם עדשות אני צריכה משקפי קריאה (מספר 2+). מה האפשרויות העומדות בפני?

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • LASIK קרנית דקה
  • סהר
  • 27/09/2017 17:45
  • היי, לאחרונה עברתי בדיקת התאמה לניתוח הסרת משקפיים בלייזר ב"עיניים" ונמצאתי מתאים לניתוח LASIK. עובי הקרניות: קצת מעל 490 מיקרון בשתי העיניים. המספר בעיניים הוא מינוס 2, 2 ורבע ויש צילינדר נמוך בשתי העיניים. הבנתי שיש משמעות גם לרוחב האישונים, אך אין לי את הנתון הזה. הדבר היחידי שעומד ביני לבין החלטה לבצע את הניתוח הוא העובי של הקרנית שלי, שאולי מתאים לניתוח, אך מאוד גבולי (הבנתי שלא מנתחים קרניות מתחת ל-490 מיקרון), וגם אולי לא יאפשר ניתוחים נוספים/תיקונים בהמשך. האם החשש הזה מוצדק? או שכדאי לחלוטין לסמוך על החלטת הרופא שאני מתאים לניתוח. תודה

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שלום סהר בנתונים שלך אין מניעה לעבור הניתוח בשיטת ה LASIK כל עוד ה flap יהיה דק. ב iClinic אנחנו משתמשים בטכנולוגיה באמצעותה מתקבלים חתוכים מאד דקים בקרנית. היתרונות הם ניתוח בטוח מאד בעת הניתוח ובטווח הארוך, החלמה מהירה, ואפשרות לבצע בקלות תיקון בעתיד במקרה ויופיע שוב מספר. צור איתנו קשר בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לתיקון ראייה בלייזר טל. 55567* (* לייזר )

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • הסרת משקפיים והריון
  • אנונימית
  • 25/09/2017 11:15
  • שלום, שמעתי בכל מיני מקומות שלידה משפיעה על הראיה ועל הניתוח. מתוך הנחה שארצה להרות בשנה הקרובה, האם עדיף להמתין עם הניתוח לאחרי? או שאין בכך עניין? אם אתה ממליץ להמתין, כמה זמן אחרי לידה מומלץ לעשות ניתוח?

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שלום אנונימית מניסיוני של למעלה מ 20 שנה בתחום, אין להריון השפעה על תוצאות הניתח. לעיתים יש שינויים בראייה בתקופת ההריון אבל אלה חולפים לרוב לאחריו. את בהחלט יכולה להפטר מהמשקפיים ואח״כ להרות. ההריון הלידה יעברו הרבה יותר קל, כשתראי בחדות לא התלות במשקפיים. ובתקופת ההנקה כשתקומי לתינוק בלילה לא תצטרכי לחפש את המשקפיים. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לתיקון ראייה בלייזר טל. 55567* (* לייזר )

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • ניתוח להסרת משקפיים בלייזר
  • ליאור
  • 24/09/2017 11:01
  • ניתוח לייזר נוסף אחרי תיקון יתר
  • אייל
  • 17/09/2017 18:31
  • לפני שלוש וחצי שנים עברתי ניתוח PRK כשהמספרים שלי היו -6 בשני העיניים וצילינדר קטן -0.5 בשני העיינים אני סובל מתיקון יתר OS +1.25 OD +0.5 הצילינדר נשאר אותו דבר אני רואה טוב מרחוק וגם מקרוב, אבל אחרי כמה שעות מתחילים להופיע לי כאבי ראש וכאבי עיניים בעיקר בעין שמאל רציתי לשאול האם ניתן לבצע ניתוח לייזר נוסף לתיקון התיקון יתר בעין שמאל? האם בגלל שעברתי ניתוח PRK מדובר בסיכויים נמוכים יותר שניתוח נוסף יצליח? אפשר לעשות לאסיק אם לפני עשיתי PRK?

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שלום אייל כנראה שכדאי לתקן ולהפחית מהמספר בעין שמאל. ב PRK התוצאות של טיפול במספרים בפלוס פחות טובים. ההחלמה קשה עוד יותר ולאחר כשנה יש נסיגה במקרים רבים. עקרונית ניתן לבצע lasik לאחר PRK, אבל זה תלוי בפרמטרים שלך. אם לא תקבל מענה במכון בו נותחת יתכן ואוכל לעזור לך. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לתיקון ראייה בלייזר טל. 55567* (* לייזר )

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • הילות וסינוורים בלילה
  • ישראל
  • 13/09/2017 13:15
  • לפני כארבעה חודשים עברתי ניתוח מסוג prk במשך כל הזמן הזה היה לי הילות וסינוורים לפני כחודש היתי בבדיקה אמרו לי שהעין החלימה רק שהעין לא התרגלה למבנה הקרנית האם זה באמת סיבה וזה אמור לחלוף או שפשוט זה בלבול מח והניתוח לא הצליח .???

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שלום ישראל להילות בלילה מספר סיבות שללא בדיקה לא ניתן לומר מה הסיבה אצלך. אחת הסיבות היא תוצאה לא לגמרי מדויקת אבל אם ביום אתה רואה טוב הרי שהסטייה קטנה זה לא אומר שהטיפול לא הצליח אלא רק שהתוצאה עדין לא לגמרי חדה. יש להמתין כשנה לפני שקובעים את התוצאה הסופית. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לתיקון ראייה בלייזר טל. 55567* (* לייזר )

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • ניתוח כל עין בנפרד
  • לי
  • 12/09/2017 11:06
  • שלום לי עקרונית ניתן אבל זה לא כ"כ נוח. לאחר הטיפול בעין הראשונה תהיי במצב שהראייה בעין אחת טובה ואילו בשנייה הראייה מאד מטושטשת, מה שעלול להפריע לתפקוד היום יומי שלך. אם את מרכיבה עדשות מגע את יכולה לנסות ולבדוק איך את מתפקדת רק עם עדשה באחת העינים. ניתוח כל עין בנפרד מעמיד אותך פעמיים בפני המתח של הניתוח ודורש ממך לבוא ליותר בדיקות מעקב. אבל אם יש לך סיבה טובה או שזה מה שאת רוצה - בהחלט אפשר. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לתיקון ראייה בלייזר טל. 55567* (* לייזר )

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
לרופאים בתחום הסרת משקפיים בלייזר

בריאות זה אינפומד – אתר רפואה המקיף בישראל
infomed.co.il (הדפסה)