רופאים בתחום
ד"ר אריאל ונדר ד"ר אריאל ונדר
מומחה בהסרת משקפיים בלייזר קרא עוד
הכי נצפים
דורבן: מהו הטיפול שישים סוף לכאב?

דורבן: מהו הטיפול שישים סוף לכאב?

להמשך קריאה >>
נתפס לכם הגב? אולי ההסבר לכך נעוץ "באפקט הבצק"

נתפס לכם הגב? אולי ההסבר לכך נעוץ "באפקט הבצק"

להמשך קריאה >>
"בדיקת זרע אחת פשוטה העניקה לנו משפחה"

"בדיקת זרע אחת פשוטה העניקה לנו משפחה"

להמשך קריאה >>

פורום הסרת משקפיים בלייזר

ד"ר אריאל ונדר

ד"ר אריאל ונדר מומחה בהסרת משקפיים בלייזר
ד"ר אריאל ונדר מבכירי המנתחים בתחום תיקון הראייה. מומחה לדלקות ומחלות אוטואימוניות בבית החולים תל השומר. מכהן כמנהל הרפואי של iClinic, המרכז הרפואי לתיקון הראייה בלייזר. ד"ר אריאל ונדר ביצע עד עוד...

  • הודעה
  • מחבר
  • תאריך / שעה
  • התפתחות דלקת לפני ניתוח לייזר
  • נטשקה
  • 16/05/2017 13:22
  • שלום רב, אני צפויה לעבור ניתוח לייזר להסרת משקפיים בעוד כשבועיים, למזלי הרע התפתחה לי דלת בעין ימין, וכרגע אני מטופלת בטיפות אופלוקס ומקסיטרול, הדלקת עוברת והמצב משתפר. האם יש בעיה לעשות את ניתוח הלייזר?כמה זמן צריך להמתין כדי לעשות את הניתוח?

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שלום נטשקה באיזו שיטה את אמורה לעבור את הניתוח? בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לשיפור הראייה בלייזר טל. 55567* , 074-7017474

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • התפתחות דלקת לפני ניתוח לייזר
  • נטשקה
  • 18/05/2017 15:57
  • שלום נטשקה PRK היא שיטה עם החלמה לא נעימה וממושכת המלווה בכאבים לכן חשוב שהעין תחלים לגמרי מהדלקת לפני הניתוח. כדאי שתודאי עם הרופא המנתח שהעין שלך החלימה. חשוב לי לציין שאצלנו קיימת אלטרנטיבה לטיפול בשיטת ה PRK. בשיטת הטיפול אצלנו שקרויה iQ תוכלי לעבור את הטיפול עם החלמה מידית קלה ופשוטה ללא כאבים ולחסוך מעצמך את תהליך ההחלמה הממושך שלאחר PRK לשיטה זו יתרונות רבים נוספים. צרי איתנו קשר ובהצלחה בכל מקרה. ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לשיפור הראייה בלייזר טל. 55567* , 074-7017474

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • סינוורים וקושי בנהיגת לילה
  • איתן
  • 16/05/2017 23:03
  • אני בן 49. נותחתי לפני 3.5 שנים בהדסה. הייתי עם מספרים של מינוס 5 +1.5 צילינדר בעיין ימין,ובעיין שמאל-מינוס תשע+1.5 צילינדר.עיין שמאל-עיין עצלה. מלכתחילה לא הגעתי לראיית 6/6. היום אני סובל מסינוורים ועדיין לא יכול לנהוג בלילה.בחושך הראייה באופן אוטומטי נתקלת בקשיים. האם זו תישאר מגבלה לכל החיים? בטופס הסכמה לניתוח, הייתה מצויינת אפשרות מגבלה של נהיגה בלילה, אבל אף אחד לא הסביר זאת במפורש, ובטח שלא לזמן כזה ארוך? האם כדאי לחשוב על ניתוח תיקון בגילי?

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שלום איתן להפרעות בראיית לילה סיבות רבות חלקן ניתנות לטיפול. בכדי לתת לך תשובה ספציפית לגביך תצטרך להגיע לבדיקה. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לשיפור הראייה בלייזר טל. 55567* , 074-7017474

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • ניתוח לייזר
  • סהר
  • 06/01/2013 22:19
  • שלום סהר כעיקרון ניתוחי לייזר להסרת משקפיים נעשים מגיל 18 ומעלה. כמובן שזאת לאחר שתמצא מתאים לטיפול. צעירים רבים רוצים לעבור את הטיפול לפני הגיוס כדי להעלות פרופיל כדי שיכלו להתקבל ליחידות קרביות. מעבר לשפור הפרופיל הרפואי לשירות קרבי עם ראייה חדה וללא תלות במשקפיים יתרון ברור. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לשיפור הראייה בלייזר טל. 55567* , 074-7017474

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • ניתוח לייזר
  • סהר
  • 07/01/2013 17:45
  • שלום סהר אם תמצא מתאים ואם המספרים שלך כבר יציבים אין יתרון להמתנה מצד שני אתה בין 18 ואם לא דחוף לך אתה יכול גם להמתין. אם השאלה נובעת מחששות שיש לך בכלל מהטיפול בלייזר, שיטת lasik iQ בטוחה מאד, מדויקת מאד, ותוכל לחיות כבר בקרוב ללא תלות במשקפיים. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לשיפור הראייה בלייזר טל. 55567* , 074-7017474

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • ניתוח לייזר לפני צו ראשון
  • אורן
  • 08/07/2013 17:27
  • אני עוד מעט בן 16 . בכוונתי לעשות ניתוח לייזר לשיפור הראיה - כרגע יש לי מספר 1.5 בכל עין. אני רוצה לעשות את הניתוח במידת האפשר לפני צו ראשון, שאני אמור לקבל בעוד כשנה. האם יש אפשרות לעשות את הניתוח מייד, עם הנתונים שציינתי? אם כן - האם יש לזה חסרון מול עשיית הניתוח במועד מאוחר יותר? (אין לי בעיה להסתכן בכך שיידרש תיקון בעתיד אבל בתנאי שזה לא מסכן את הראייה שלי והשיפור שלה). אם לא - מתי הכי מוקדם ניתן לעשות זאת? תודה אורן

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שלום אורן טיפולים להסרת משקפיים בלייזר עושים מגיל 18 ומעלה ראה התשובות לעיל לעיתים ניתן להקדים את הטיפול במספר חודשים, אך אלה מקרים מיוחדים ואתה לא נכלל בקבוצה זו בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לתיקון ראייה בלייזר טל. 55567* (* לייזר )

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • יש לי צילינדר....
  • אורן אבינועם
  • 27/09/2013 23:59
  • שלום אבינועם הטיפול להסרת משקפיים בלייזר מתקן גם את המספר וגם את הצילינדר בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לתיקון ראייה בלייזר טל. 55567* (* לייזר )

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • צו ראשון
  • רועי
  • 05/11/2013 10:57
  • מידע חשוב שלא ידעתי. אפרסם מידע זה באתר שלי http://www.mysmartarmy.com/ כדי שמלשבי"ם יידעו על האפשרות להעלות פרופיל באמצעות ניתוח לשיפור הראייה. תודה רבה!

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • איליי
  • איליי
  • 07/06/2014 23:55
  • שלום , רציתי להתייעץ איתך האם יש לי מספר בעין אחת 4+ ובשניה 5+ אני לא זוכר בדיוק . אני מתחת לגיל שמונה עשרה האם זה יהיה אפשרי לעבור ניתוח להסרת המשקפיים ?

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שלום איליי מה זה אומר שאתה מתחת לגיל 18 ? בן כמה אתה? במספרים כמו שלך לא חובה להמתין ממש לגיל 18 שכן מספרים + לא משתנים ולא עולים עליך רק להיות זהיר שכן רק חלק מהלייזרים מתקנים ביעילות מספרי + גבוהים חשוב גם ניסיון רב בטיפולים מסוג זה כדי להגיע לתוצאה טובה ואיכותית. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לתיקון ראייה בלייזר טל. 55567* (* לייזר ) www.i-clinic.co.il

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • בת 19 וחצה מעוניינת לעשות לייזר להסרת משקפיים
  • פדול
  • 20/04/2015 13:26
  • שלום נגוא בגיל 19 את יכולה כבר לעבור טיפול בלייזר. כדי לדעת אם את מתאימה לטיפול עליך להגיע לבדיקת התאמה במסגרת הבדיקה נעריך גם את מצב היובש בעיניים, ןנאמר לך מה כדאי לעשות בקשר לזה. התקשרי אלינו. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לתיקון ראייה בלייזר טל. 55567* (* לייזר )

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • לייזר
  • ליאן
  • 08/06/2015 10:11
  • שלום ליאן את בהחלט יכולה כבר להגיע לבדיקת התאמה בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לתיקון ראייה בלייזר טל. 55567* (* לייזר )

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • ניתוח בגיל 17
  • מאור
  • 05/07/2015 10:01
  • שלום מאור למעט קבוצה קטנה של מרכיבי משקפיים צעירים הניתוח מומלץ מגיל 18 ומעלה. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לתיקון ראייה בלייזר טל. 55567* (* לייזר )

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • תודה על המענה
  • מאור
  • 10/07/2015 12:23
  • ניתוח לפני צו רשון
  • ג'וני
  • 02/10/2015 08:45
  • מקובל לנתח לאחר גיל 18. לפני כן יש סיכוי גדול יותר שהמספר עדין לא התייצב, ווסיכון שלא נאבחן מצבים של חולשה בקרניות. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לשיפור הראייה בלייזר טל. 55567* , 074-7017474

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • לייזר להסרת משקפיים מתחת לגיל 18
  • שובל
  • 28/05/2016 21:18
  • שלום שובל לאחר גיל 17 תוכלי להגיע לבדיקת התאמה כדי שאח"כ תוכלי לעבור את הניתוח מוקדם ככל הניתן. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לשיפור הראייה בלייזר טל. 55567* , 074-7017474

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • פרטים על הלייזר..?
  • מישל
  • 01/07/2016 15:18
  • שלום מישל בדיקת ההתאמה היא ללא תשלום בסיומה תוכל לקבל תשובות לכל השאלות בהתאם לממצאים של הבדיקה שלך. אתה מוזמן להתקשר וקבוע תור לבדיקה. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לשיפור הראייה בלייזר טל. 55567* , 074-7017474

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • לייזר
  • איתמר
  • 09/01/2017 17:10
  • שלום איתמר נכון לפני גיל 17 לא עושים טיפולים בלייזר.ֿ לאחר גיל 18 תוכל להפרד מהמשקפיים כמעט בכל מספר. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לתיקון הראייה בלייזר טל. 55567* , 074-7017474

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • פזילה והסרת משקפים
  • גלי
  • 16/05/2017 11:11
  • הי, האם ניתוח לתיקון פזילה יכול להיות חלק מניתוח להסרת משקפיים? אני בת 17.5 ורוצהעם מספר 4 בשתי עניניים ופזילה בעין אחת. האם זה ניתוח אחד או שמחייב שניים, ואם כן האם צריך להיות פער ביניהם? תודה

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שלום גלי אם יש לך מספר 4+ והמשקפיים מתקנות לך את הפזילה או חלק ממנה הניתוח ישיג את אותה התוצאה. בכל מקרה לאחר מכן תוכלי לתקן את הפזילה שנותרה בניתוח פזילה. במקרה כשלך מספר + מילדות עם פזילה אינך צריכה להמתין לגיל 18 ואפשר לבצע את הניתוח כבר עכשיו. ממליץ לך להגיע אלינו, שכן יש לנו ניסיון רב בטיפול בסוג הבעיה שלך. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לשיפור הראייה בלייזר טל. 55567* , 074-7017474

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • עליה במספר שנה אחרי ניתוח prk
  • רותם
  • 17/05/2017 13:44
  • אהלן, עברתי לפני שנה וחודשיים ניתוח לייזר prk עם -4.5 בימים ו-4.75 - בשמאל, לפני כחודשיים התחלתי לראות טיפה מטושטש מרחוק ובעיקר בלילה אורות מרוחים,הלכתי לביקורת במכון שעשיתי בו את הניתוח והרופא נתן לי טיפות שהיו אמורים לעזור ולא עזרו, עכשיו אני רוצה ללכת לביקורת אצל רופא עיניים מקופת חולים ורציתי לדעת אם ללכת לרופא עיניים רגיל או שמתמחה במשהו?

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שבועיים וחצי לאחר ניתוח LASEK OU
  • israel
  • 15/05/2017 15:36
  • שלום אני נמצא שבועיים וחצי לאחר ניתוח LASEK OU , הראיה עצמה לא ממוקדת כאילו אין חדות, הראיה לרחוק גם כן עדין לא טובה המספרים שלי היו 1.75- גם ימין גם שמאל וצילנדר גם כן 3.25 , קצת חושש שזה ישאר ככה ולא ישתפר מעבר לזה

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שלום ישראל ההחלמה הסופית לאחר טיפול בשיטת LASEK שהיא בעצם כמו PRK יכולה להמשך חודש ולעיתים אף יותר. עליך להעזר בסבלנות ואם אתה מרגיש שינוי לרעה בראייה לבקש לחזור לביקורת. מסיבה זו ומסיבות רבות נוספות אני מעדיף את שיטת iQ, בשיטה זו ההחלמה מידית והיא אפשרית ובטוחה בכל המקרים המתאימים ל PRK/ LASEK בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לשיפור הראייה בלייזר טל. 55567* , 074-7017474

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • עלה המספר במשקפים מזמן
  • ברק
  • 04/05/2017 14:22
  • אני לא מרכיב ביום יום משקפיים אך המספר שלי הוא 2.25 השבוע עשיתי בדיקת ראיה ועלה לי ל3 אך זה עלה כבר מלפני שנה פשוט אני לא מרכיב אותם ביום יום האם אני מתאים לניתוח להסרת משקפים ?

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שלום ברק בכדי לתת לך תשובה אמינה עליך להגיע לבדיקת התאמה. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לשיפור הראייה בלייזר טל. 55567* , 074-7017474

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • ניהיה לי פלוס 1 לאחר prk
  • חיים
  • 27/01/2016 01:34
  • שלום, ביצעתי את הניתוח prk לפני כחודש וחצי ומהביקורת של אחרי שבוע עד עכשיו אני רואה אותו דבר בלי שיפור נאמר לי שניהיה לי +1 ממינוס 4 הרופא אמר לי שזה יכול להיות בגלל שאני לא מרפה את העין או בגלל שהלייזר תיקן פיקסל יותר מידי וניהיה לי פלוס 1 ואמר שבמצבים כאלה בדרך כלל זה מסתדר לאחר 3 חודשים מהניתוח עכשיו אני לא יודע אם הוא סתם מנסה להרגיע אותי או שבאמת זה ככה כי אני כבר ניהיה לחוץ מהעניין שהראייה לא משתפרת הוא הביא לי בנתיים משקפיים של פלוס 1 ואיתם אני רו4ה טוב ואמר שאני יהיה איתם בנהיגה טלוויזיה ומתי שאני מרגיש צורך עכשיו אני לא ממש רגוע למרות שהוא הציג את זה כתקין הוא עשה לי בדיקות בעיו והכל תקין ואין נזק רק הפלוס 1 הזה שניהיה בשביל להירגע אני פשוט רוצה להתייעץ איתך עם עוד רופא כדי לדעת שזה באמת מצב שיכול להשתפר ואם נגיד זה נשאר ככה אחרי 3 חודשים מהניתוח האם אפשרי לעשות ניתוח תיקון כי זה השץנה לפלוס 1 תודה

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • בנוסף משהו שלא ברור לי
  • חיים
  • 27/01/2016 01:51
  • אכן אתה צודק תיקון של מספר + אינו יעיל ב PRK. לכן אני מבצע את הניתוחים בשיטת iQ לגם כל מי שנמצא מתאים רקל PRK. שיטה זו לא פחות בטוחה ההחלמה שלאחריה מידית וללא כאבים ואם נדרש תיקון בעתיד התהליך יעיל פשוט וקל. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לשיפור הראייה בלייזר טל. 55567* , 074-7017474

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שלום חיים ההחלמה לאחר PRK ממושכת ולעיתים יחלפו גם מספר חודשים עד שהראייה חוזרת להיות חדה. כך שאין לך מה לדאוג. גם ה 1+ הוא חלק מתהליך ההחלמה והוא יעלם בחודש חודשיים בקרובים. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לשיפור הראייה בלייזר טל. 55567* , 074-7017474

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שלום חיים
  • דני
  • 16/03/2016 11:42
  • עברתי לייזר ועשו לי תיקון יתר אצל די יובל דומניץ ממכון קר בתל אביב
  • אריק
  • 11/05/2017 18:35
  • אני 5 וחצי שנים לאחר הלייזר בעיניים ואני סובל מתיקון יתר של 1 1 וחצי זה סבל נוראי ביותר אצל דר יובל דומניץ ממכון קר בתל אביב תיצור איתי קשר ל0507389713

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שלום אריק אם עברת את הטיפול בשיטת lasik בד״כ ניתן לתקן תיקון יתר ללא קושי אם עברת את הטיפול בשיטת PRK ניתן עדין לבצע תיקון במרבית המקרים בשיטת iQ אתה מוזמן לפנות אלינו לבדיקה. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לשיפור הראייה בלייזר טל. 55567* , 074-7017474

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • הסרת משקפיים
  • נתי
  • 26/04/2017 18:20
  • שלום רב, אני מאוד מעוניין לעשות הסרת משקפיים בלייזר, הלכתי לשני מכונים לבדיקת התאמה האחד אמר שאני מתאים והשני טען שלא לוקח את הסיכון. הסיבה היא בגלל ששמתי עדשות מגע המון שנים ויש לי קרנית לא סימטרית. האם כדאי בכל זאת לעשות את הניתוח? האם יש לי ממה לחשוש?

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שלום נתי אסימטריה בקרנית היא הסיבה העיקרית לאי התאמה לניתוח. יחד עם זאת לא כל אסימטריה מהווה התווית נגד. למשל כזו שנובעת משימוש ממושך בעדשות מגע. כדי לתת לך מענה ראוי לשאלה לגבי ההתאמה שלך לטיפול בלייזר, ממליץ לך להגיע אלינו לבדיקה כאשר אתה לפחות שבוע ללא העדשות. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לשיפור הראייה בלייזר טל. 55567* , 074-7017474

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שאלה על פענוח שדה ראיה
  • לוברבום גולדא פריידא
  • 25/04/2017 13:30
  • אני אישה צעירה בת 24 שסבלתי בעבר על קוצר ראיה גבוה מפגות אמרו שהם לא רואים את המקולה של העין בצילומים היום עשיתי בדיקת שדה ראיה שהנויראופטלמולוג דרש זה היה לי קצת קשה בבדיקה וגם התוצאות לא היו טובות אפשר לתת לי הסבר לאיזה נוירואופטלמולוג ללכת לניוון מקולורי או לגלאוקומה האם הבדיקה לא יוצאה מספיק ברור זה קשור אלי לראיה שלי כי בעצם הייתי מאוד רגוע בבדיקה עצמה מחכה לתשובה....

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שלום רב לא ניתן לתת לך עיצה על סמך מה שכתבת וללא בדיקה ממליץ שתשאלי את רופא העיניים שלך בקופת החולים. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לשיפור הראייה בלייזר טל. 55567* , 074-7017474

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • פלאשים
  • מוטי
  • 22/04/2017 23:13
  • שלום ד״ר אני מרכיב משקפיים כבר המון שנים אבל הראייה בלילה קצת יותר טובה מהיום ביום יש לי אור חזק שחודר לעניים ואני חייב להרכיב את משקפיי הראייה אבל בלילה אני צריך להוריד את המשקפיים כדי ליראות יותר טוב מהמשקפיים השאלה שלי מה זה יכול להיות ? איך זה שבלילה אני רואה יותר טוב מהיום ( האור מפריע לי ) ?

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • תדירות הזלפת טיפות
  • שמוליק
  • 19/04/2017 01:01
  • שלום במרשם שקיבלתי לאחר הניתוח ההנחיה להזליף 4 פעמים ביום ובסוגריים כתוב כל 4 שעות. כל 4 שעות זה למעשה 5 פעמים ביום. האם תקין להזליף 5 פעמים ביום? מדובר ב vigamox, maxides

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שלום שמוליק סביר להניח שהתכוונו ל 4 פעמים ביום. אבל רצוי שתשאל את מי שרשם. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לשיפור הראייה בלייזר טל. 55567* , 074-7017474

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • ניתוח לייזר
  • ג׳רוחי
  • 18/04/2017 15:15
  • שלום רב הסרת משקפיים בלייזר נועדה לבני 18 ומעלה. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לשיפור הראייה בלייזר טל. 55567* , 074-7017474

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • מספר מאד נמוך
  • רועי
  • 06/04/2017 18:13
  • היי, יש לי בעין ימין צילינדר נמוך (0.5-) ללא מספר (6/6). אני אכן רואה טוב בעין, למעט עיוות קל של אור (קצת הילה מסביב שמקשה מעט בלילה), אבל הייתי שמח לתקן אם כבר אני ניגש לניתוח (ניגש בעקרון בשביל עין שמאל שיש לה מספר 1.5-). בבדיקה שעשיתי באחד המכונים, נאמר לי שאין צורך לגעת בעין הטובה, כי המספר נמוך מאד (אין מניעה אחרת מלנתח בעין). שאלתי היא האם יש באמת מספר מינימום, שמתחתיו לא כדאי לנתח? איך זה עובד אצלכם, והאם באמת כדאי לי לא לנתח צילינדר 0.5 למרות העיוות הקל והעובדה שגם ככה אני הולך לעבור את התהליך בעין השניה?

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שלום רועי אכן מספר נמוך כמו חצי צילינדר לא מקובל לתקן, אני נוהג להחליט על הצורך בתיקון הראייה לפי הפרעה בראייה ולא מספרים. אתה מתאר הפרעה בראייה שהיא משמעותית יותר ממה שבד"כ חצי צלינדר גורם. לכן בבכדי לענות על השאלה עליך להגיע אלי לבדיקה. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לשיפור הראייה בלייזר טל. 55567* , 074-7017474

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • התלבטויות .
  • laura
  • 03/04/2017 16:01
  • שלום ד"ר , אני בת 20 עם משקפיים מגיל 5 ולצערי יש לי צילינדר יותר גבוה ממספר הראיה שמשפיע עליי הן בראיה והן מבחינת כאבי ראש , רציתי לדעת האם כשאעשה את ניתוח הלייזר כאבי הראש יפסקו יחד עם הניתוח ,חשוב לציין שכאשר אני עם משקפיים כאב הראש נעלם לכן השאלה שלי היא האם הלייזר יהיה תחליף לכאבי הראש הללו , בנוסף , אני חוששת שהראיה תדעך לאחר הניתוח ובעתיד אצטרך שוב לשים משקפיים האם יש אפשרות כזו ? תודה !

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שלום לורה הטיפול בלייזר יאפשר לך לראות בחדות ללא משקפיים. אם את סובלת מכאבי ראש כאשר את ללא המשקפיים סביר שהכאבים האלה לא יחזרו יותר. אצל רוב המטופלים הראייה נותרת טובה לשנים רבות אם תעברי את הניתוח בשיטה כמו iQ שנעשית אצלנו תוכלי תמיד לתקן את הראייה שוב במידה ומשהו ישתנה בעתיד. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לשיפור הראייה בלייזר טל. 55567* , 074-7017474

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • עשו לי בדיקת לחץ תוך עיני סובלת על קוצר ראיה
  • לוברבום גולדא פריידא
  • 02/04/2017 21:17
  • אני אישה צעירה בת 24 מדדו לי לחץ תוך עיני לפני התאמת הסרת משקפיים בלייזר זה היה 34/40 האם זה חשד לגלאוקומה עשיתי בעבר שדה ראיה וזה יצאה 15/4 ו4/5 אמרו לי שהם לא רואים משהו או שיש חורים ברשתית שמשהו קרה עם המקולה האם זה חשד לגלאוקומה מדובר על אישה צעירה בת 24 תודה רבה

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שלום רב לחץ תוך עיני גבוה כל כך דורש טיפול מידי אני מקווה שאת מטופלת כבר ואם עדין לא כדאי שתפני לרופא עיניים כבר היום בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לשיפור הראייה בלייזר טל. 55567* , 074-7017474

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • ראיה מטושטשת אחרי prk
  • מאיה
  • 29/03/2017 12:20
  • שלום, עברתי לפני שבועיים וחצי ניתוח prk (מדובר בניתוח חוזר אחרי שעברתי לאסיק לפני 18 שנה). היום, שבועיים וחצי אחרי הניתוח הראיה מקרוב מטושטשת מאוד (קשה מאוד לקרוא) והראיה למרחק חדה יחסית אבל בלילה האורות כאילו "נמרחים". האם זה הגיוני? תודה רבה

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שלום מאיה ההחלמה לאחר PRK יכולה לפעמים להיות ממושכת במיוחד לאחר PRK כתיקון לאחר LASIK התוצאה המיוחלת יכולה לעיתים להתקבל גם לאחר מספר שבועות או אפילוחודשים, ראי תשובותיי הקודמות בפורום זה. יחד עם זאת חשוב שתהיי בקשר ובמעקב של הרופא שבצע את הטיפול כדי לוודא שאין גורם אחר לראייה המטושטשת. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לשיפור הראייה בלייזר טל. 55567* , 074-7017474

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • טילופטיק TIMOPTIC להפחתת מספר
  • שואל
  • 28/03/2017 11:25
  • שלום. האם טיפות טילופטיק TIMOPTIC יכולות להפחית מספר של 0.5- שנותר כשארית לאחר ניתוח לייזר שבוצע לפני 8 שנים בשיטת PRK ? אם כן,תוך כמה זמן ניתן לחוש בשיפור והאם יש לטיפות השפעה שלילית על מצב הצילינדר?

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שלום שואל לא ידוע לי על הצלחה של טיפול כזה. אבל בהחלט אפשר לנסות את הטיפול לחודש או חודשיים. כדי לתקן את הראייה יהיה צורך לבצע תיקון בלייזר. אצלנו קיימת אפשרות לבצע את התיקון בשיטת iQ עם החלמה מהירה וקלה. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לשיפור הראייה בלייזר טל. 55567* , 074-7017474

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • חוות דעת- ניתוח LASEK
  • רועי
  • 28/03/2017 11:18
  • שלום. אני בן 34 ולפני 10 שנים עברתי ניתוח LASEK ׁ(היו לי צילינדרים 2.75- בכל עין). לאחר הניתוח וההתייצבות המלאה: בעין ימין נותר צילינדר 1.25 - וחצי מספר. בעין שמאלצ נותר צילינדר 0.25 - ורבע מספר. חדות ראייה בשתי העיניים יחד מגיעה ל- 6/7. אני נוהג ומתפקד ללא משקפיים, רואה טלביזיה, מחשב וסרט בקולנוע ללא משקפיים אך במקומות חשוכים לא מצליח לקרוא שילוט בפרט בערב.לא נהנה מחדות ראייה אלא מראייה תפקודית (כמו מישהו שקיבל 65 במבחן. הוא עבר אבל התוצאה כלל לא מזהירה) האם היית ממליץ לבצע ניתוח תיקון לפחות בעין ימין ? אודה לתשובת הרופא.

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שלום רועי ניתן לשפר את ראייתך ע"י ביצע תיקון של הצילינדר שנוותר. אצלנו סביר להניח שתוכל לעבור את התיקון בניתוח בשיטת iQ עם החלמה מהירה וקלה. כמובן שכדי לתת לך תשובה חד משמעית עליך להגיע לבדיקה. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לשיפור הראייה בלייזר טל. 55567* , 074-7017474

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • ניתוח prk
  • אורי רואבני
  • 26/03/2017 12:56
  • שלום עברתי ניתוח prk אני כחודש אחרי הניתוח וממש לא רואה טוב!!! רציתי לשאול בבקשה מהוא השלב שאני מבין שבאמת יש בעיה והניתוח לא הצליח. תודה.

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שלום אורי ההחלמה לאחר PRK יכולה לפעמים להיות ממושכת והשגת התוצאה המיוחלת יכולה לעיתים להתקבל גם לאחר מספר חודשים, ראה תשובתי הקודמות בפורום זה. יחד עם זאת חשוב שתהיה בקשר ובמעקב של הרופא שבצע את הטיפול כדי לוודא שאין גורם אחר לראייה המטושטשת. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לשיפור הראייה בלייזר טל. 55567* , 074-7017474

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • שאלה לגבי שיטת iq
  • מתעניין
  • 20/03/2017 23:20
  • שלום רב נראה משאלתך שנראה לך שחיתוך הקרנית בלייזר עדיף. אמנם המילה לייזר קוסמת לרבים אבל דווקא החיתוך ב SBK עדיף. החיתוך אינו ידני כמובן, אלא נעשה ע"י מכשיר מאד משוכלל שמשולב בו להב חד מאד, ויש לו יתרונות רבים: החיתוך בשיטה זו דק יותר מדויק יותר ובטוח יותר גם בעת הניתוח וגם בטוח הארוך. הוא מאפשר תיקון בעתיד ללא קושי מה שקשה מאד בחיתוך ע"י לייזר. בנוסף ההחלמה לאחר חיתוך בלייזר מלווה לא פעם בצריבה בימים הראשונים, ובהופעת רגישות ניכרת לאור בשבועות לאחר הניתוח אצל חלק מהמטופלים. לכן אם אתה מעונין בטכנולוגיה הטובה ביותר - SBK היא הבחירה הנכונה. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לשיפור הראייה בלייזר טל. 55567* , 074-7017474

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
לרופאים בתחום הסרת משקפיים בלייזר

בריאות זה אינפומד – אתר רפואה המקיף בישראל
infomed.co.il (הדפסה)