קזאין ( casein, caseum ) 

חלבון החלב, והחלבון העיקרי של גבינה. קזאין קל מאד להכנה, והוא יעיל כתוסף חלבון, במיוחד בטיפול בתזונה לקויה.

רופאים ומכונים בפוקוס





רופאים/מטפלים בתחום
פרופ' נחום ויסמן פרופ' נחום ויסמן
מומחה לתזונה רפואית, לרפואת ילדים ולגסטרואנטרולוגיה.
למידע נוסף >
פרופ' משה אנגלברג פרופ' משה אנגלברג
מומחה בניתוחי בקע (הרניה) מכל הסוגים, בכל הגדלים ובכל הגילים
למידע נוסף >

יש לך שאלה?

בריאות זה אינפומד – אתר רפואה המקיף בישראל