דלג לתוכן

רעלת מזון (food poisoning)

1 דקות קריאה
כל מחלה של מערכת העיכול הנובעת מאכילת מזון מזוהם בחיידק, או, פחות שכיח, בשאריות של קוטל חרקים (על ירקות ופירות). התסמינים מופיעים בין 1-24 שעות אחרי האכילה, וכוללים כאבי בטן, שלשול, בחילה והקאה. החיידקים הגורמים רעלת מזון כוללים סלמונלה, ליסטריה, וסטפילוקוקוס. צורה נדירה של רעלת מזון - בוטוליזם - נגרמת על-ידי רעלני החיידק קלוסטרידיום בוטולינום, המצוי במזון שאינו משומר היטב בקופסאות שימורים.
רופאים בתחום
ד"ר אנה וסילביצקי
ד"ר אנה וסילביצקי רפואה אסתטית
4.9
( 105 חוות דעת )
"אנה ליפני שהיא רופאה היא בן אדם אנושית חמה אהובה .ובצור רופאה היא הכי טובה שיש מיקצועית כנה ומיוחדת"
ד"ר דוד אוריון
ד"ר דוד אוריון נוירולוגיה
מנהל מחלקה לשבץ מוחי ומחלות נוירווסקולרית, בי"ח שיבא, תל-השומר
ד"ר נסיה לנג פרנקו
ד"ר נסיה לנג פרנקו יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
4.9
( 43 חוות דעת )
"ד"ר נסיה לנג היא רופאה מדהימה, מקצועית ומלאת רגישות. אני נוסעת אליה מרחוק כי אין כמוהה- שילוב של מקצועיות שיא ואנושיות מדהימה. תודה על האפשרות להיות מטופלת שלה."
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו