שאלה - למה יש לצפות אחרי החלמה מה- "חיידק הטורף"

השאלה:
לחברתי היתה בעבר מחלת "החיידק הטורף", והייתי מעוניין לדעת כמה דברים.
בזמן המחלה היא טופלה, וכיום היא מתפקדת כמו כולם (עבודה, בילויים, רישיון, וכ"ו)
הייתי מעוניין לדעת אם:
1) ישנה אפשרות שהמחלה השאירה אצלה דברים ש"דוגרים" והם עלולים לפרוץ בעתיד.
2) בזמן קיום יחסי מין - האם קיים חשש להידבק.
3) האם בעתיד היא תוכל ללדת והתינוק יהיה בריא. (אני לא מדבר על מחלות שיכולות להיגרם לכל תינוק).





תשובה:
חברתך נדבקה, טופלה והחלימה. אחרי החלמה אין שאריות או התפתחויות.

ד"ר משה ארוך - רופא משפחה




רופאים ומכונים בפוקוס
רופאים בתחום
פרופ' חנן גוזנר-גור פרופ' חנן גוזנר-גור
מומחה בראומטולוגיה וברפואה פנימית קרא עוד
פרופ' סמי ניטצקי פרופ' סמי ניטצקי
מומחה לטיפול בורידים ברגליים ובכלי דם קרא עוד

בריאות זה אינפומד – אתר רפואה המקיף בישראל