הסכנה בעישון נרגילה
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 12/07/2006
1 דקות קריאה
שאלה:

מה יותר מסוכן - סיגריות או נרגילה? והאם זה נכון שאם אתה מעשן ראש של נרגילה זה כמו 4 סיגריות?

תשובה:
אין שום עבודה מחקרית שהשוותה את כמות החומרים הרעילים בנרגילה לזו שיש בסיגריות. אם מישהו מעשן נרגילה אחת לכמה חודשים, נראה לי שאין בכך סכנה מיוחדת ואולם עישון תדיר של נרגילה מסוכן אף הוא. עישון סיגריות הוא כמובן מסוכן ביותר. לכן, מומלץ שלא לעשן סיגריות ואף לא נרגילות. בברכה דר' איציק לוי מומחה בפנימית ובמחלות זיהומיות