שקערוריות על ציפורני הידיים
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 18/10/2006
1 דקות קריאה
שאלה:

לאחרונה הופיעו לי מעין שקערוריות על ציפורניי ידי והן נראות כאילו הן מנוקבות. חשוב לציין כי הן גדלות ככה, כלומר, הנקבים מופיעים בבסיס הציפורן ואינם מופיעים על חלקה העליון. ארצה לדעת מהי התופעה והאם היא מדאיגה וזקוקה לטיפול.

תשובה:
קשה לי מאוד להעריך במה מדובר בלי לראות את צפורנייך. הבעיה לא נשמעת מדאיגה, אך עליך לפנות אל רופא עור, כדי שיבדוק אותך, ויראה אם יש צורך בטיפול.