איחור במחזור עם תופעות דמויות הריון
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 22/10/2006
1 דקות קריאה
שאלה:

יש לי איחור של 3 ימים במחזור (שהוא בדרך כלל סדיר ומדויק), אינני נוטלת גלולות או כל אמצעי הגנה אחר. החזה שלי מאוד כואב ורגיש ויש לי כאבים חדים מאד בבטן התחתונה. בנוסף לכך יש לי הפרשה רירית צהובה. עשיתי בדיקה ביתית וגם בדיקת דם והתשובה יצאה שלילית. מה לעשות?

תשובה:
המתיני עוד מספר ימים, אם התופעות נמשכות פני לבדיקת רופא נשים.