מחזור לאחר נטילת דקפפטיל
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בת 38. התחלתי טיפולי IVF. בשלב ראשון נטלתי כדורי הרמונט למשך שבועיים. בשלב שני קיבלתי במשך שבועיים זריקות דקפפטיל. תוך כדי נטילת הזריקות קיבלתי דימומים קלים למשך 4-3 ימים לסירוגין. הטיפול הופסק עקב אי-דיכוי ההורמונים. היום, לאחר כ-12, יום עדי

תשובה:
דקפפטיל (טריפטורלין) ניתן לטיפול בכמה בעיות, ובמקרה שלך הוא חלק מטיפול IVF על ידי דיכוי הורמונים, דבר שמאפשר ניטרול של מנגנון הביוץ הטבעי באופן זמני על מנת לגרום לביוץ מתוזמן. מידע נוסף על תרופה זו נמצא כאן: http://www.infomed.co.il/drug4.asp?dID=472