התרופה היפנודורם
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

קיבלתי את תרופת השינה היפנודורם (Hypnodorm) לטיפול מפסיכיאטר לאחר שכדורי הרגעה שונים, וגם כדורי שינה כמו זודורם, בונדורמין ועוד כמה לא הועילו.

תשובה:
היפנודורם היא תרופה ממשפחת הבנזודיאזפינים. כשאר התרופות ממשפחה זו, היא ממכרת, ונראה שהרבה יותר משאר התרופות. זו תרופה שניתן לעשות בה שימוש לרעה. היא הושמה במשקה של אנשים על מנת לשדוד או לאנוס, והיא ידועה כאחד מ"סמי האונס". לגבי בתרופות אחרות ממשפחת הבנזודיאזפינים לא ידועים שימושים כאלה לרעה, אך גם הן גורמות להתמכרות. בברכה, ד"ר שירי אורי - אינפומד