האם ניתן להשתמש בחיסון נגד פפילומה אחרי שהוקפא?
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

קיבלתי מרשם לחיסון נגד פפילומה Gardasil, אך כשהחיסון היה בבית, הקפיאו אותו. האם להוציאו מהמקפיא בחזרה למקרר? האם ניתן להשתמש בחיסון?

תשובה:
מבירור עם יצרן התרופה עולה כי אין להשתמש בתרופה לאחר שהוקפאה. יש לרכוש חיסון חדש. בברכה ד"ר איציק לוי רופא בכיר המרפאה לסיקור, מניעה וטיפול במחלות המועברות במגע מיני מומחה בפנימית, מחלות זיהומיות ומחלות המועברות במגע מיני