מדוע המחזור מתעכב בתקופת ההנקה
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

יש לי 2 ילדים. את הגדולה הינקתי הנקה מלאה מלא עד גיל שנה ורבע, וקיבלתי מחזור החל מ-5 חודשים אחרי הלידה, אם כי הוא היה ארוך. הפסקתי את ההנקה לאחר שהריתי שוב. בני השני כבר בן 13 חודשים, יונק כמעט באופן מלא, כי אני עובדת 3 ימים בשבוע ולא שואבת בעבודה. מ

תשובה:
מה שאת מתארת נורמלי, מכיוון שכל עוד את מיניקה, רמות הפרולקטין גבוהות, וזה מה שמונע את קבלת המחזור. כדי לקבל שוב וסת עלייך להפסיק להיניק. הזמן מאז הלידה הוא אכן ארוך, ולכן אמליץ לך לפנות לרופא הנשים שלך לבדיקה ולייעוץ. בהצלחה, ד"ר קרן גלרון - אינפומד