המינון הנכון של מטרוג'יל לטיפול בטריכומונס
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

אני סובל מ APC resistence ולוקח קומדין. גילו לי טריכומונס ורופא המשפחה שלי אמר לי לקחת 8 כדורים בפעם אחת של מטרוג'יל 250 מ"ג, וכך לגמור את הטיפול ביום אחד. האם הכמות היא לא קצת מוגזמת?

תשובה:
הכמות המומלצת לטיפול חד-פעמי בטריכומונס היא סביב ה-2 גרם. ניתן לך בדיוק מינון זה, ולכן אינו נראה לי מוגזם. מומלץ טיפול גם בבת הזוג, על מנת למנוע הידבקות חוזרות. ד"ר קרן גלרון - אינפומד