לפני כמה ימים חשתי חולשה שמהכרותי עם עצמי, נראתה לי כתחילתה של שפעת, החום לא היה גבוה, לקחתי אקמול והמשכתי בשגרת היום. כעבור יומיים קמתי בבוקר עם כאב במרכז הגב, לא בשרירים, ובהמשך היום הכאב הורגש במרכ
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

לפני כמה ימים חשתי חולשה שמהכרותי עם עצמי, נראתה לי כתחילתה של שפעת, החום לא היה גבוה, לקחתי אקמול והמשכתי בשגרת היום. כעבור יומיים קמתי בבוקר עם כאב במרכז הגב, לא בשרירים, ובהמשך היום הכאב הורגש במרכז החזה והקשה עלי לנשום. הכאב הורגש כלחץ פנימי, אך

תשובה:
ממכתבך עולה שאכן עברת בירור מקיף ונראה שכרגע לא נשקפת לך סכנה. ייתכן שעברת דלקת כלשהי, אך המערכת החיסונית שלך הצליחה להתגבר על העניין. חשוב מאוד לשמור על עירנות וכן לפנות לרופא אם תסמינים אלה או אחרים מופיעים שוב. מידע על דלקת קרום הלב (פריקרדיטיס), תוכלי למצוא כאן: http://www.infomed.co.il/glossary/g_973.htm