עמילן ( starch, amylum ) 

הצורה בה פחמימות מאוחסנות בצמחים רבים, והמהווה מרכיב עיקרי של התזונה. עמילן בנוי מיחידות גלוקוז מחוברות בשרשרת. העמילן מתעכל באמצעות האנזים אמילאז. ראה גם דקסטרין.

רופאים ומכונים בפוקוס





רופאים/מטפלים בתחום
פרופ' יגאל וולמן פרופ' יגאל וולמן
משרת כרופא בכיר ביחי...קרא עוד
פרופ' משה אנגלברג פרופ' משה אנגלברג
מומחה בניתוחי בקע (ה...קרא עוד

שאל אותנו שאלה
בריאות זה אינפומד – אתר רפואה המקיף בישראל