דלג לתוכן

פירוק חלבון (proteolysis)

1 דקות קריאה
התהליך בו מולקולות מורכבות של חלבון, המתקבלות מן המזון, מפורקות על-ידי אנזימים בקיבה ובמעי הדק לחומצות האמינו המרכיבות אותן. חומצות האמינו נספגות אל זרם הדם. ראה גם אנדופפטידאז, אקסופפטידאז.
רופאים בתחום
ד"ר מיקי הר-גיל
ד"ר מיקי הר-גיל נוירולוגיה
5.0
( 4 חוות דעת )
"ד"ר הר-גיל מקצועי מאוד, רגיש לסיטואציה, אמפתי ויסודי."
ד"ר דן קרת
ד"ר דן קרת נטורופתיה
מטפל בנטורופתיה ותזונה
ד"ר שמוליק יצחק
ד"ר שמוליק יצחק אורתופדיה
4.7
( 3 חוות דעת )
"רופא מקצועי מאוד, קשוב למטופל, בעל ידע נרחב , חדשני בטיפוליו. ממליצה בחום."
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו