עמוד הבית > פורומים > פוריות והפריה חוץ גופית (IVF)

פורום פוריות והפריה חוץ גופית (IVF)

ד"ר אמיר רבהון

ד"ר אמיר רבהון מומחה במיילדות, גינקולוגיה ופוריות
ד"ר אמיר רבהון - מומחה במיילדות, גינקולוגיה ופוריות, עוסק בטיפולי פוריות והפריה חוץ גופית. ד"ר אמיר רבהון רופא בכיר ביחידה להפריה חוץ גופית במרכז הרפואי וולפסון; עוד...

הודעה
מחבר
תאריך / שעה
בדיקת זרע אלי 30/11/2010 15:26
  • קיבלתי את תוצאות הבדיקה ואני רוצה לדעת האם היא תקינה: יכרע סוחיי תואצות תוקידבה 1. Coagulum present no no 2. Complete liquification 30 minutes 30 minutes 3. Odor normal 4. Color normal 5. Viscosity normal 6. Volume 3.2 ml 2-6 ml 7. pH 8.7 7.8-8.7 8. Motile spermatozoa 1 hr 25 % >50% . 4 hrs 10 % >40% . 9. Forward progression 1 hr I II(III) 4 hrs I 10. Viable spermatozoa 1 hr 60 % >70% . 4 hrs 50 % >60% . 12. Sperm concentration 13 million/ml >20 million/ml . 13. Total Sperm Count 41.6 million 14.Round Cells 15. Morphology Normal forms 3 % Abnormal forms 97 % Tapered heads X Absent head Microcephalus Double Macrocephalus Tail abnormality Amorphous X Immature forms יפל תעבקנ היגולופרומה Round head Leucocytes Strict Criteria RBC השקב יפל תופסונ תוקידב 15. Fructose mcgr/ml >1200 mcgr/ml נ םינוערזה זוכר דדמ ע הרמקב " ש רלקמ This page was created using easyPDF SDK trial software. To purchase, go to http://www.pdfonline.com/easypdf/sdk/

  • + הוסף תגובה
תשובת זרע פרופ' ברי קפלן 30/11/2010 19:00
  • הבדיקה אינה תקינה יש לפנות לרופא מומחה בפריון הגבר

  • + הוסף תגובה
השלכותיה של הפלה מלאכותית בגיל 35 וכניסה להריון לאחר מכן דנה 30/11/2010 12:32
  • שלום רב, אני בת 35 ונמצאת בהריון לא רצוי/מתוכנן. ברצוני לשאול: 1) מה אחוז ההצלחה בהפלה מאלכותית (באופן כללי ובטווח 10-12 שבועות)? למיטב הבנתי מדובר בתהליך כלל לא מסובך שהשלכותיו הפסיכולוגיות עולות לרוב על השלכותיו הרפואיות. 2) מה סיכוייה של אשה בגילי ללדת שוב, לאחר ביצוע הפלה מלאכותית. כיצד אדע אם אני מספיק פורייה על מנת להיכנס להריון (רצוי ומתוכנן) שוב בשנים הקרובות? דרך אגב, בעבר עברתי הפלה טבעית. תודה רבה!

  • + הוסף תגובה
גונאל F בשילוב הזרעה שירי 28/11/2010 16:27
  • אנחנו זוג דתי. לפני 4 חודשים התחלתי טיפול בגונאל F אך מאחר והטבילה שלי היתה כמה ימים אחרי הביוץ קיבלתי פרוברה. החודש הרופא סידר את הביוץ ביום של הטבילה אבל הוא אמר שזה לא יעזור כיח הטיפול של גונאל הוא בשילוב הזרעה ולא קיום יחסים בבית. זה הוריד לי ולבעלי את המצב רוח-הרי במשך 3 חודשים ניסו לסדר את הביוץ ביום הטבילה. האם עדיין יש סיכוי להיכנס להריון בקיום יחסים בבית או שעלינו לנסות את ההזרעה..(חשוב לציין שרצינו לנסות לבד ואז ללכת להזרעה)

  • + הוסף תגובה
גונל והזרעה פרופ' ברי קפלן 29/11/2010 23:27
  • לא חובה לבצע הזרעה אם הביוץ יצא אחרי המיקוה גם יחסים רגילים יועילו

  • + הוסף תגובה
הזרקת גונאל F טלי 29/11/2010 08:42
  • הזרקתי הבוקר בפעם הראשונה את הזריקה . כיוונתי על 150 לפי הוראת הרופא והזרקתי , סגרתי הכל (עם הסיבוב..) ולמקרר . השאלה שלי היא כזו : המזרק נשאר על 150 , האם מחר עליי רק למשוך החוצה את הבוכנה ואז להזריק וזהו ? תודה !

  • + הוסף תגובה
הזרקת גונל פרופ' ברי קפלן 29/11/2010 23:25
אני מתייאשת! תמי 28/11/2010 09:17
  • אני מקבלת אקקלומין כדור ליום לחמשה ימים מהיום השלישי למחזור מזה 3 חודשים וכלום לא זז, אני לא נכנסת להריון! אף אחד מהרופאים לא רוצה להבין אותי, כולם אומרים שזה מהלחץ, בדיקות דם תקינות ומחזור סדיר ואולטרה סאונד תקין.. אבל אין לי ביוץ!! האם יש תרופה שעוזרת לביוץ?

  • + הוסף תגובה
רציתי להוסיף שעשיתי בדיקת ביוץ מהיום ה9 למחזור עד ליום ה21 תמי 28/11/2010 09:18
לא להתייאש פרופ' ברי קפלן 28/11/2010 13:58
סטיות הורמנליות - אנא עזרתך לי 28/11/2010 13:45
  • צהרים טובים פרופ' קפלן בת 24 ביצעתי בדיקות דם כשבוע לאחר המחזור. בביקורי היום אצל רופא המשפחה הוא הסב את תשומת ליבי לסטיות הורמונליות ואמר כי הנושא מדאיג אותו מעט והוא יחזור אליי אם יהיה משהו המצריך טיפול. להלן התוצאות: LH 7.4 FSH 5 PROLACTIN 650 ESTRADIOL (E-2) 729 PROGESTERONE 2 CORTISOL-BLOOD 900 חשוב לציין שיש היסטוריה של סרטן השד במשפחה , והפרשות מהשד. איני מבינה בזה ואשמח לקבל כיוון. האם יש מקום להראות התוצאות לרופאת הנשים שלי? הם יש חשש לפיריון? תודה מראש. לי

  • + הוסף תגובה
גודל זקיק איילת 28/11/2010 12:15
  • קיימתי יחסי מין. יום למחרת בבדיקת אולטרסאונד גילו שיש לי זקיק 16 מ"מ , הFSH שלי תמיד גבוה כרגע 23 , האם יש מצב שנכנסתי להריון זה חשוב לי מאד לדעת. כי מצד אחד חבל לי לפספס חודש ומצד שני אם שואבים בייצית שיש סיכוי שהיא כבר הצליחה להיקלט , האם ניתן לדעת בכלל , אחרי כמה זמן ניתן לדעת שנקלטים.

  • + הוסף תגובה
תוצאות בדיקות יום 3 למחזור אורחת 26/11/2010 00:25
  • בת 28, נשלחתי לבדיקות מחשש לשחלות פוליציסטיות. הבדיקות נערכו ביום ה-3 למחזור. ESTRADIOL (E-2) : 699 pmol/L TSH :1.75 mIU/L LH :21.50 IU/L FSH: 7.00 IU/L .mIU/L PROLACTIN : 221.8 האם הבדיקות תקינות? האם מעידות על שחלות פוליציסטיות ואצטרך לעבור טיפול? אודה לתשובה

  • + הוסף תגובה
תוצאות בדיקות פרופ' ברי קפלן 26/11/2010 08:09
  • הבדיקות מעידות על שחלות פוליציסטיות יש מקום לטיפול

  • + הוסף תגובה
ערכי פרוגסטרון אחרי הפריה שירה 25/11/2010 10:07
  • שלום, ב7/11 עברתי החזרה של עובר לאחר ההפריה. ב21/11 תשובת בטא 226 וב24/11 בטא: 1052 פרוגסטרון 37. אני עם תמיכות של נרות אוטרגסטן +אסטרופם +זריקות. רציתי לדעת האם הערך של הפרוגסטרון תקין? . תודה

  • + הוסף תגובה
ערך פרוגסטרון פרופ' ברי קפלן 25/11/2010 14:05
  • הערך דורש המשך טיפול בתמיכה הורמונליות שאת מקבלת

  • + הוסף תגובה
בדיקת זרע שלום 24/11/2010 17:07
  • שלום רב, אתמול ביצעתי בדיקת זרע. רצ"ב תוצאות הבדיקה: צמיגות : תקין, PH 7.8, אגלוטינציה: תקין נפח 6.0 ריכוז 2X10 תנועה:30% דרגת התנועה: 2+ סה"כ תאי זרע: 12X10 מורפולוגיה: זרעי תקינים: 1% לא תקינים: ראש - 33%, midpiece - 45, זנב - 21 אודה לעזרתך לפיענוח הבדיקות. תודה

  • + הוסף תגובה
בדיקת זרע פרופ' ברי קפלן 25/11/2010 00:05
  • הבדיקה אינה תקינה - יש לפנות לרופא פריון לבדיקה

  • + הוסף תגובה
רצון להריון! נעמה שמע 24/11/2010 20:54
  • שמי נעמה ואני מקבלת "רספרידל"(25מ"ג . כתוצאה מכך רמת הפרולקטין שלי גבוהה מאוד ועקב כך לא מופיע לי המחזור החודשי. אני מעוניינת להיכנס להריון ורציתי לדעת האם יש תרופות שמורידות את רמת הפרולקטין עד כדי הופעת המחזור ואם לא , איזו תרופה יכולה להחליף את ה"רספרידל" כדי שאוכל להיכנס להריון . בתודה מראש נעמה.

  • + הוסף תגובה
רספירדל ופרולקטין פרופ' ברי קפלן 25/11/2010 00:03
  • תרופות להורדת הפרולקטין יעזרו ללא צורך בהפסקת הרספירדל

  • + הוסף תגובה
איקקלומין מסדר מחזור? תמר 24/11/2010 23:05
  • האם איקקלומין מסדר מחזור במקרה ולא נכנסים להריון??

  • + הוסף תגובה
איקקלומין פרופ' ברי קפלן 24/11/2010 23:58
בדיקת דם סוסו 24/11/2010 10:55
  • אני בת 25 מנסה לכנס להריון מזה שנה ולודשים מה זה אומר התוצאות הללו: נורמה תוצאה SHBG: 30.9 nmol/L 11.0- 85. 0 FREE ANDROGEN INDEX: 9.1 0.1 – 0.6 ESTRADIOL (E-2): 232 pmol/L 232 TSH: 2.19 mIU/L 0.35 - 4.20 LH: 14.60 IU/L 14.60 FSH: 5.80 IU/L 5.80 PROLACTIN: 429.4 mIU/L 429.4 PROGESTERONE: 1.9 nmol/L 1.9 TESTOSTERONE- TOTAL: 2.80 nmol/L 0.90 - 2.60 DHEA SULPHATE: 6.65 µmol/L 0.90 - 11.60 ‎למחזור ‎3 ‎יום תוצאה נורמה ESTRADIOL (E-2): 34.49 pg/mL 25.00 – 530.00 LH: 17.2 mIU/mL 17.2 FSH: 6.7 mIU/mL 6.7 PROLACTIN: 19 ng/ml 1 - 29 TESTOSTERONE- TOTAL: 0.80 ng/ml 0.00 – 1.00 בעבודה בעבודה TESTOSTERONE- FREE TSH: 1.57 uIU/ml 0.39 - 4.00

  • + הוסף תגובה
בדיקות מעבדה פרופ' ברי קפלן 24/11/2010 11:28
  • כתבת הבדיקות בצורה מבולבלת ובלתי ניתנת לפיענוח עירבבת ערכים נורמלים ותוצאות שטרם נתקבלו לא ניתן לפרש בצורה זו תפני לרופא ששלח אותך לביצוע הבדיקות

  • + הוסף תגובה
תיקון סוסו 24/11/2010 12:28
  • SHBG: 30.9 nmol/L FREE ANDROGEN INDEX: 9.1 ESTRADIOL (E-2): 232 pmol/L TSH: 2.19 mIU/L LH: 14.60 IU/L FSH: 5.80 IU/L PROLACTIN: 429.4 mIU/L PROGESTERONE: 1.9 nmol/L TESTOSTERONE- TOTAL: 2.80 nmol/L DHEA SULPHATE: 6.65 µmol/L ‎למחזור ‎3 ‎יום תוצאה נורמה ESTRADIOL (E-2): 34.49 pg/mL 25.00 – 530.00 LH: 17.2 mIU/mL FSH: 6.7 mIU/mL PROLACTIN: 19 ng/ml 1 TESTOSTERONE- TOTAL: 0.80 ng/ml בעבודה בעבודה TESTOSTERONE- FREE TSH: 1.57 uIU/ml

  • + הוסף תגובה
מעבדה פרופ' ברי קפלן 24/11/2010 12:57
  • התשובות מראות על שחלות פוליציסטיות יש מקום לטיפול

  • + הוסף תגובה
איקקלומין ללא התפתחות של זקיקים!!! שר 23/11/2010 16:25
  • בת 36 - מחזור סדיר של 28-30 יום. בגלל בעיה בזרע של בעלי ביצענו הזרעה חודש שעבר ללא הצלחה והיינו אנורים לבצע הזרעה נוספת החודש. לקחתי 2 כדורי איקקלומין למשך 5 ימים - אך בבדיקות האולטראסאונד , עדיין היוום, היום ה14 למחזור אין אף זקיק, יש ציסטה אחת בשחלה השמאלית. פרוגסטרון = 92 בדיקות דם: E2= 457 הייתכן שהאיקקלומין לא יגרום לאף ביצית להבשיל? נראה כאילו שללא איקקלומין אין בעייה (מחזור סדיר) של ביציות - אבל באמצעות "עזרה" הדבר עשה ההפך.....האם יתכן????

  • + הוסף תגובה
איקקלומין וביוץ פרופ' ברי קפלן 23/11/2010 20:26
  • יתכן ועדיין יופיע ביוץ בדרך כלל האיקקלומין עוזר, וגם יתכן מאד להיכנס להריון חודש לאחר הטיפול באיקקלומין בהצלחה

  • + הוסף תגובה
בדיקות הורמונליות ביום החמישי למחזור גלית 23/11/2010 10:24
  • בוקר טוב , האם ניתן לעשות בדיקות הורמונליות ביום החמישי למחזור? תודה

  • + הוסף תגובה
ציסטה בשחלה -המשך לידור 22/11/2010 11:24
  • פרופסור קפלן תודה על תשובתך המהירה מה הסיכונים בהשארת ציסטה מסוג זה דרמואיד נבדקו סמנים ויצא תקין הבנתי שיש סיכוי שציסטות חוזרות תודה רבה

  • + הוסף תגובה
סיכון בהשארת ציסטה פרופ' ברי קפלן 22/11/2010 12:26
  • תיתכן התפוצצות הציסטה לחלל הבטן, יתכן תסביב של השחלה העלול להביא לעיתים אף לאיבוד שחלה

  • + הוסף תגובה
ציסטה בשחלה -המשך לידור 22/11/2010 12:56
  • תודה רבה על תשובתך המהירה ולשאלתי מה לגבי חזרת ציסטות מה הסיכוי בגילי שהציסטה תחזור בת 44 תודה רבה

  • + הוסף תגובה
חזרת ציסטות פרופ' ברי קפלן 22/11/2010 23:46
קבלת מחזור אחרי הריון כימי דנה 22/11/2010 22:06
  • ערב טוב, לאחר IVF ראשון היה הריון כימי. בטא ירדה מ 82 ל- 0 תוך שבוע. היום , 3 שבועות אחרי בטא מאופסת עדיין לא קיבלתי מחזור. האם יכול להיות שההריון הכימי שיבש את הספירה? מתי אני צפויה לקבל את המחזור (מחכה להתחיל מעקב להחזרת מוקפאים...) תודה

  • + הוסף תגובה
מחזור לאחר הריון כימי פרופ' ברי קפלן 22/11/2010 23:32
ציסטה בשחלה לידור 21/11/2010 09:46
  • שלום רב , בת 44 +2 ילדים לאחר כאבים באגן עשיתי אולטרסאונד נמצא בשחלה שמאלית מבנה ציסטי בגודל 59X41 מ"מ מובילי עם גבולות סדירים לא הומגני עם נוזל סמיך בתוכו האם גלולות יכולות להמיס את הציסטה הזו ומה זה אומר נוזל סמיך בתוכו תודה רבה

  • + הוסף תגובה
ציסטה בשחלה פרופ' ברי קפלן 21/11/2010 23:42
  • נראה כמו ציסטה דרמואיד - לא נספג על ידי גלולות יש צורך להוציא

  • + הוסף תגובה
אולטרסאונד וגינלי שירה 21/11/2010 09:48
  • בוקר טוב כמה זמן לאחר מחזור יש לבצע אולטרסאונד וגינלי למעקב של ציסטות תודה

  • + הוסף תגובה
אולטרהסאונד וגינלי פרופ' ברי קפלן 21/11/2010 23:41
איקאקלומין גלית 21/11/2010 12:49
  • האם לאחר נטילה של כדורי איקאקלומין למשך חמישה ימים המחזור אמור להגיע כרגיל או באיחור

  • + הוסף תגובה
איקקלומין פרופ' ברי קפלן 21/11/2010 23:38
  • מקווה שתהיי בהריון ואז לא יופיע מחזור אם לא בהריון מופיע אחרי 28 יום

  • + הוסף תגובה
לרופאים בתחום פוריות והפריה חוץ גופית (IVF)

הצטרפו לאינדקס הרופאים!