פורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
אבחנה דלקת במעי הדק וסובל מריפלוקסוקס (לת)
רן אבוחצירה 18/01/2021 | 22:45קיבלתי טיפול של נקסיום 40 מילי האים זה טיפול יעיל או מצריך טיפול אחרהוסף תגובה
-
פרזיטים בבטן אחרי טיול בהודו
נופר 26/12/2014 | 10:22לפני כ4 חודשים חזרתי מטיול בהודו. לאחר כחודש בארץ הרגשתי כי יש לי נפיחות, הייתי בטיפולים הלא קשורים למחלה ובבדיקות, ורק אחרי 3 חודשים שהתראתי על המחלה גילו לי אותה. בבדיקת צואה נמצאו Blastocystis hominis ו- Dientamoeba fragilis. שאלותיי: 1. מהם הסכנות שהם בתוכי בבטן? 2. האם יכול להיות מצב שלעולם לא ימותו? 3. יוצאים לי לבנים מהפה לאחר שאני אוכלת, מה זה? הצואה שלהם? 4. מה גודלם לאחר שאני יודעת שהם בתוכי ב4 חודשים? 5. האם בבדיקת גסטרולוגיה עם החדרת מצלמה, נוכל לדעת כמה יש לי בבטן? ומה מצבי? תודה על המענה.הוסף תגובה
-
לכו לזיהומולוג
Gili 18/01/2021 | 20:43רק הזיהומולוגים מעודכנים לגבי הטיפול לd.fragilisהוסף תגובה
-
לא נכון
הישר 22/03/2020 | 03:32גורם להמוןצבעיות בעתיד, עיפות גירודים, בעיות הויטמנים שהוסף תגובה
-
תשובה
יוכבת 23/12/2017 | 19:33גם לי אמרו שאין טיפול. (למדתי רפואה משלימה - לא רפואה סינית) ועם זאת מבקשת ללכת למטפל סיני (זה לגמרי אינטואיטיבי) חושבת שיכול להועילהוסף תגובה
-
D.Fragilis
אבי 22/11/2017 | 15:14אל תזלזלו בטיפול בטפיל הארור הזה. גם אנחנו במשפחה סובלים מסמפטומים שבטעות הרפואה זיהתה כIBS. טיפול אנטיביוטי מומלץ בהנחה שאתם סובלים רק מהטפיל הזה- iodiqunol או PAROMOMICYN גילוי נאות: איני רופא! אבל למוד סבל רב מהטפיל הזה.הוסף תגובה
-
Dientamoeba fragilis
ליטל 13/11/2017 | 16:00הי אשמח ליצור איתך קשר בנוגע לדרכי הטיפול שלך, אנחנו די אבודים במשפחה ואין לנו מושג מה יכול לעזור לטפיל הזההוסף תגובה
-
Dientamoeba fragilis
ליטל 13/11/2017 | 15:57היי, אימי אובחנה עם אותו טפיל..בשנתיים האחרונות היא לא יכולה לאכול בצקים, עם כאבי בטן קשים מאוד... אין דבר כזה שהרפואה לא יכולה לטפל ותשובתו של הרופאה מפריעה לי מאוד. אבקש אם מישהו עבר את אותו הסיוט יצור איתי קשר על מנת שאוכל לעזור לאימי היקרה litalipo14@gmail.comהוסף תגובה
-
תודה
נופר 10/01/2015 | 18:55תודה, אין ספק שאני ממשיכה בטיפולים כבר הספקתי לרדת 2 קילו מאז הפרזיט כי כשאני אוכלת מתוק אני סובלת מכאבי בטן נוראיים... אני כבר אחרי כמה תרופות ושום דבר לא משפיע אני רק מקווה לא להיעלם בזמן הקרוב כי אני לא מסוגלת להכניס כלום לפה...הוסף תגובה
-
תגובה
נופר 10/01/2015 | 18:53נכון, לא מכובד לדבר כך ולכן אני מבקשת סליחה. אך עדיין זה מאוד מכעיס אותי ומעצבן כשאומרים לך שזה יעבור מאליו כשהחולה אומר כואב לי, כאילו אין שום התייחסות וזה קורה עם המון רופאים בארץ, לא רק אליו התכוונתי שמעתי על המון מקרים שהסתיימו כי הרופא לא ידע לשלוח לבדיקות המתאימות וזה מה שהכעיס אותי. אילו היה אומר אני לא יודע אני לא מומחה, הייתי מקבלת את התגובה ביותר בהבנה. והנה ביקשתי סליחה. אך אני רק מבקשת להיות יותר סבלני כלפי אנשים שבאמת מתלוננים על בעיה ולא להשליך אותם לצד...הוסף תגובה
-
המלצה
רעות 10/01/2015 | 18:03חוזרת על המלצתי לפנות לנעמי מרמלשטיין, מטפלת ברפואה סינית ויפנית ותחומים נוספים. 0505686054 יש כאן גם מספר פורומים בנושאים תזונה ודיאטה וגם ברפואה משלימההוסף תגובה
-
המלצה
רעות 10/01/2015 | 18:02חוזרת על המלצתי לפנות לנעמי מרמלשטיין, מטפלת ברפואה סינית ויפנית ותחומים נוספים. 0505686054 יש כאן גם מספר פורומים בנושאים תזונה ודיאטה וגם ברפואה משלימההוסף תגובה
-
כן
רעות 10/01/2015 | 17:57חבל על העצבים שלך... בעיניים של הרפואה המערבית זה אכן לא מפריע, מבחינה רפואית. כמובן שיש לזה השלכות, הימצאות של טפילים במעיים מפריעים לספיגה ועוד דברים, ולכן המלצתי לפנות לנטורופת. בהצלחה. לא מכובד לדבר כך לרופא שעוזר מנסיונו, לא מקובל עלייך את יכולה לפנות לרופא אחר בלי להשמיץ ד"ר בצורה פוגעת כזו. שבוע טובהוסף תגובה
-
תגובה...
נופר 09/01/2015 | 19:41לא מפריע? כלומר זה בסדר שפתאום יש לי מזה כ-4 חודשים פטרייה בבטן שאבחנו לי דלקת בקיבה, שיש לי פריחות, חולשה בגוף, סחרחורות וכאבי בטן מטורפים כאשר אני מכניסה כל סוג של סוכר כלשהוא לפה. האם זה נחשב לא מפריע? אני רוצה לראות אותך סובלת מכאבים ואומרת לי לא מפריע... לי זה מאוד מפריע!!! אני באמת אפנה לנטורופת, בכל מקרה כבר התחלתי לשנות תזונה, לקחת וורמטין שאמור לחסל את האמבות... מקווה שהסיוט יחלוף במהרה ואוכל לחזור לשגרה... אבל להגיד לא מפריע??? שיחזור ללמוד הרופא הזה!הוסף תגובה
-
כאן מקומה של הרפואה המשלימה
רעות 28/12/2014 | 07:41תפני למטפלת נעמי מרמלשטיין היא מטפלת בטפילים במעיים או לנטורופתית בהצלחה אל תיבהלי הרופא ענה לך מהניסיון שלו לפי הרפואה המערבית אין לזה טיפול וזה לא מפריעהוסף תגובה
-
רעות 28/12/2014 | 07:40תפני למטפלת נעמי מרמלשטיין היא מטפלת בטפילים במעיים או לנטורופתית בהצלחה אל תיבהלי הרופא ענה לך מהניסיון שלו לפי הרפואה המערבית אין לזה טיפול וזה לא מפריעהוסף תגובה
-
רעות 28/12/2014 | 07:39תפני למטפלת נעמי מרמלשטיין היא מטפלת בטפילים במעיים או לנטורופתית בהצלחה אל תיבהלי הרופא ענה לך מהניסיון שלו לפי הרפואה המערבית אין לזה טיפול וזה לא מפריעהוסף תגובה
-
רעות 28/12/2014 | 07:37תפני למטפלת נעמי מרמלשטיין היא מטפלת בטפילים במעיים או לנטורופתית בהצלחה אל תיבהלי הרופא ענה לך מהניסיון שלו לפי הרפואה המערבית אין לזה טיפול וזה לא מפריעהוסף תגובה
-
רעות 28/12/2014 | 07:29תפני למטפלת נעמי מרמלשטיין היא מטפלת בטפילים במעיים או לנטורופתית בהצלחה אל תיבהלי הרופא ענה לך מהניסיון שלו לפי הרפואה המערבית אין לזה טיפול וזה לא מפריעהוסף תגובה
-
תגובה לטפילים לא מסוכנים
נופר 27/12/2014 | 20:13חחח סליחה? "מדובר בטפילים מיקרוסקופיים ששניהם חסרי סכנה לאדם ולא דורשים טיפול"- בגלל זה אני סובלת מכאבים יומיומיים שמפריעים לי בשינה, במהלך היום בעבודה בפעילויות שאני עושה כשאני אוכלת וכו'? הם לא דורשים טיפול??? באמת שהמצב שלנו בארץ בכי רע אם הרופאים אומרים שאין מה לדאוג כשכואב למטופל. אחלה פיתרון- למות מסבל! תודה על התשובה, עזרת מאוד! עכשיו אני הרבה יותר דואגת, גם כי המומחה לא יודע לתת לי תשובה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה טפילים
ד"ר אייל גל 27/12/2014 | 19:48מדובר בטפילים מיקרוסקופיים ששניהם חסרי סכנה לאדם ולא דורשים טיפול.הוסף תגובה
-
-
תולעים במעיים ויחסי מין?
א.ל 20/03/2014 | 23:16שלום. חברתי התחילה היום טיפול בורמוקס (נטלה היום שני טבליות), האם מותר לקיים יחסי מין בזמן מחלה זו? אם לא אז מתי מותר? תודה וסופ"ש נעים.הוסף תגובה
-
תולעים האם מותר לקיים יחסי מין
גודי 09/01/2021 | 20:42עדיף שלא לפעמים התולעים עוברים מפי הטבעת ל פות והגבר יכול לדבק אגב הדבקה מתבצעת גם על ידי שכיבה על אותם מצעיםהוסף תגובה
-
תשובת מומחה תולעים
ד"ר אייל גל 22/03/2014 | 11:43אין מניעה מקיום יחסי מיןהוסף תגובה
-
-
גרפסים בריח של ביצה, צואה שחורה ושלשולים
רחל 24/07/2016 | 19:20אני מרגישה מזה חמישה ימים גרפסים מסריחים בריח של ביצה, כמו כן שלשולים בצבע שחור. במה אני סובלת?הוסף תגובה
-
גזים שלשולים
דודו 04/01/2021 | 19:49גם אני סובל בשנה האחרונה משלשולים , גזים ומדי פעם הקאות בדרך כלל בסוף שבוע . רציתי לדעת אם מצאת מה גרם לבעיה אצלך ?הוסף תגובה
-
גם לי יש תופעה של גזים וגרפסים מסריחים
אלי 06/07/2020 | 01:06וזה קורה לי רק בסופי שבוע מה הפתרון?ואני לא לוקח שום תרופותהוסף תגובה
-
אלי 06/07/2020 | 01:05וזה קורה לי רק בסופי שבוע מה הפתרון?ואני לא לוקח שום תרופותהוסף תגובה
-
אלי 06/07/2020 | 01:01וזה קורה לי רק בסופי שבוע מה הפתרון?הוסף תגובה
-
אלי 06/07/2020 | 01:00וזה קורה לי רק בסופי שבוע מה הפתרון?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה שלשולים
ד"ר יורם רוזנבך 24/07/2016 | 19:23נשמע כמו מחלה ויראלית.שלשולים שחורים יכולים להיגרם מסיבות שונות , בין היתר שימוש בקל בטן .הוסף תגובה
-
-
גזים תכופים ויציאות תכופות (לת)
שלמה 03/01/2021 | 08:55במשך שנים יש לי כל בוקר במשך שעות הבוקר הראשונות גזים כל כמה דקות, ואני גם מתפנה כמעט כל בוקר. אציין שגם אם התפניתי (צואה) בכל זאת הגזים יחזרו אחר כרבע שעה.הוסף תגובה
-
כישלון בשגשוג (לת)
מתוקה 18/12/2020 | 09:44שלום. תינוקת בת שנה וחצי בבדיקת טיפת חלב נאמר לנו שהיא לא מתפתחת משקל נמוך וגובה והקף ראש קטן. נשלחנו ע"י הרופא המטפל לבדיקת א.ס בטן עליונה והתוצאה :מספר בלוטות לימפה מוגדלות בבטן מרכזית עליונה. יכול להתאים למזנטריק לימפאדניטיס. עכשיו ממתינים להיפגש אם גסטרואנטרלוגיה ילדים השאלה אך מטפלים בבעיה. תודההוסף תגובה
-
אין יציאות 5 ימים אחרי בדיקת גסטרו+קולונוסקופיה
טל 03/06/2016 | 19:06לפני 5 וחצי ימים עברתי בדיקת קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה (נמצאו תקינות). עוד בזמן ההכנה הרגשתי רע מאוד, קיבה ריקה גורמת לי לכאבים חזקים, וסבלתי מכאבים עוד כיומיים אחרי הבדיקה. כשעתיים אחרי הבדיקה היתה לי יציאה נוזלית לגמרי, ומציינת שישר אחרי הבדיקה הרשיתי לעצמי לאכול ירקות, גלידה,ביצים, אך לאחר שחויתי התקפי כאבים חזקים, עם הקרנות לגב, המשכתי בכלכלה קלה לעיכול - אורז לבן, מים, לחם לבן וביצים. הכאבים לא חזרו, אך מאז לא היתה לי יציאה, וגם לא מרגישה שום צורך ליציאה. גם לגבי גזים - משמעותית פחות נפיחות מהיומיום. האם עליי לדאוג? האם התרופות המרוקנות והמשלשלות גרמו למעיים שלי להפסיק לעבוד?הוסף תגובה
-
עצירות לאחר בדיקת קולונוסקופיה
אני 24/11/2020 | 21:21ערב טוב, כמה ימים לאחר הבדיקה סביר שלא יהיו יציאות? אני 3 ימים לאחר הבדיקה ללא יציאות.האם עליי להשתמש בנרות או משהו אחא או לנסות להמשיך עם תזונה עשירת סיבים וכ"ו? תודה רבההוסף תגובה
-
תשובת מומחה עצירות אחרי קולונוסקופיה
ד"ר אייל גל 05/06/2016 | 17:24זהו מצס שכיח לאחר הבדיקה מאחר והמעי מרוקן מתוכנו וגם חסרים חיידקי המעי העוזרים בעיכול. ממליץ להתחיל תזונה עשירה בסיבים ולהוסיף פרוביוטיקה.הוסף תגובה
-
-
עזרה דחופה!כלו כל הקיצין
תמר 20/04/2014 | 17:02שלום רב. אני בת 24, בריאה בדרך כלל מלבד הקיבה שמשגעת אותי. לאבי יש בעיות בקיבה, אינו אובחן כחולה אולקוס אולם קיבתו רגיזה (וזאת לאחת היוועצות ברופא) ונאמר לו שזה תורשתי. לדעתי ולדעת כולם קיבלתי את.זה ממנו לצערי ומאז שאני זוכרת את עצמי אני סובלת מהקיבה. מגיל 12 בערך התחילו לי צרבות מהן אני סובלת עד היום. בגיל 14 סבלתי כמעט יום יום מהתכווצויות בקיבה שניטרלו אותי מכל פעולות היום יום עד שרופאת המשפחה אמרה שכנראה מדובר באולקוס ובמשך חצי שנה (באותו גיל) נטלתי אנטיביוטיקה מדי בוקר שאיני זוכרת את שמה וזה המעיט בהתקפות ההתכווצויות בקיבה. אולם עד היום אני סובלת מהן מדי פעם אך יודעת איך להתמודד. בזמנו רופאת המשפחה הפנתה אותי לבדיקת גסטרו אך מכיוון שאמרו לי שהיא כרוכה בכאבים ובהחדרת צינור לגרון הזנחתי את זה ועד היום לא ביצעתי אותה.בשנתיים האחרונות התחלתי לסבול מתופעה שפשוט שברה את גב הגמל והחלטתי להתייעץ כאן בטרם אני פונה לבדיקת גסטרו. בכל סוף שבוע שאני נמצאת בבית ואוכלת טיפה יותר מהכמות שאני אוכלת בימי חול עולים לי גרפסים של ביצה סרוחה מהקיבה, ואני מרגישה כמו מן מערבולת בבטן, התנפחות של הבטן ותחושת בחילה שעד שאני לא משלשלת את החיים שלי זה לא עובר. כשזה קורה אני צריכה לחכות לפחות יממה שלמה בלי אוכל על מנת שהריח והטעם הדוחים של הביצה הזו (למרות שאיני אוכלת ביצים) יעלמו. זה מונע ממני לאכול, לבלות, לישון, לעבוד או לעשות כל דבר אחר שאינו ישיבה מעל האסלה וסבל מכאבי בטן נוראיים שמלווים בתחושת סירחון בתוך הגוף ומערבולות בקיבה. אציין כי אבי סובל שנים מתופעה זו אולם מלבדו נדמה כי אין איש בעולם שמכיר או שמע על זה..ושאלתי הרבה אנשים..אין לי ספק שיש לי משהו בתוך הקיבה או המעי או מה שזה לא יהיה. תוכל להגיד לי ממה זה נובע? ומה אני יכולה לעשות כדי שזה ייפסק? בחג לדוגמה כמעט ולא אכלתי, במצות לא נגעתי בכלל ועדיין בצאת החג סבלתי מהביצה הזאת לילה שלם...הוסף תגובה
-
תמר-עזרה דחופה-גרפסים בריח ביצה
קרן 17/11/2020 | 13:05היי תמר, מקווה שאולי תראי את זה. האם מישהו ענה לך? עזר לך? מצאת פתרון לבעיה? התיאורים שלך הם אחד לאחד של מה שאני עובדת פעמיים בחודש.. ללא קשר לכלום, ללא קשר לאכילה כזו או אחרת, פתאום זה מתחיל הסיוט ונמשך 3 ימים של ערבולי בטן, וגרפסים בלתי נסבלים. גם אני מתרחקת מאנשים מילדיי, ממגשים, זה פשוט בלתי נסבל.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה עזרה
ד"ר יורם רוזנבך 25/04/2014 | 16:58ניתנה תגובההוסף תגובה
-
-
סודה לשתיה (לת)
יעל 11/11/2020 | 14:50מתי צריך לשתות סודה לשתיה על כאבה רקה או אפשאר מתי שרוציםהוסף תגובה
-
סודה לשתיה (לת)
יעל 11/11/2020 | 14:47מתי צריך לשתות סודה לשתיה על כאבה רקה או אפשאר מתי שרוציםהוסף תגובה

נופר
26/12/2014 | 10:22
לפני כ4 חודשים חזרתי מטיול בהודו. לאחר כחודש בארץ הרגשתי כי יש לי נפיחות, הייתי בטיפולים הלא קשורים למחלה ובבדיקות, ורק אחרי 3 חודשים שהתראתי על המחלה גילו לי אותה.
בבדיקת צואה נמצאו Blastocystis hominis ו- Dientamoeba fragilis. שאלותיי:
1. מהם הסכנות שהם בתוכי בבטן?
2. האם יכול להיות מצב שלעולם לא ימותו?
3. יוצאים לי לבנים מהפה לאחר שאני אוכלת, מה זה? הצואה שלהם?
4. מה גודלם לאחר שאני יודעת שהם בתוכי ב4 חודשים?
5. האם בבדיקת גסטרולוגיה עם החדרת מצלמה, נוכל לדעת כמה יש לי בבטן? ומה מצבי?
תודה על המענה.
הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
-
לכו לזיהומולוג
Gili 18/01/2021 | 20:43רק הזיהומולוגים מעודכנים לגבי הטיפול לd.fragilisהוסף תגובה
-
לא נכון
הישר 22/03/2020 | 03:32גורם להמוןצבעיות בעתיד, עיפות גירודים, בעיות הויטמנים שהוסף תגובה
-
תשובה
יוכבת 23/12/2017 | 19:33גם לי אמרו שאין טיפול. (למדתי רפואה משלימה - לא רפואה סינית) ועם זאת מבקשת ללכת למטפל סיני (זה לגמרי אינטואיטיבי) חושבת שיכול להועילהוסף תגובה
-
D.Fragilis
אבי 22/11/2017 | 15:14אל תזלזלו בטיפול בטפיל הארור הזה. גם אנחנו במשפחה סובלים מסמפטומים שבטעות הרפואה זיהתה כIBS. טיפול אנטיביוטי מומלץ בהנחה שאתם סובלים רק מהטפיל הזה- iodiqunol או PAROMOMICYN גילוי נאות: איני רופא! אבל למוד סבל רב מהטפיל הזה.הוסף תגובה
-
Dientamoeba fragilis
ליטל 13/11/2017 | 16:00הי אשמח ליצור איתך קשר בנוגע לדרכי הטיפול שלך, אנחנו די אבודים במשפחה ואין לנו מושג מה יכול לעזור לטפיל הזההוסף תגובה
-
Dientamoeba fragilis
ליטל 13/11/2017 | 15:57היי, אימי אובחנה עם אותו טפיל..בשנתיים האחרונות היא לא יכולה לאכול בצקים, עם כאבי בטן קשים מאוד... אין דבר כזה שהרפואה לא יכולה לטפל ותשובתו של הרופאה מפריעה לי מאוד. אבקש אם מישהו עבר את אותו הסיוט יצור איתי קשר על מנת שאוכל לעזור לאימי היקרה litalipo14@gmail.comהוסף תגובה
-
תודה
נופר 10/01/2015 | 18:55תודה, אין ספק שאני ממשיכה בטיפולים כבר הספקתי לרדת 2 קילו מאז הפרזיט כי כשאני אוכלת מתוק אני סובלת מכאבי בטן נוראיים... אני כבר אחרי כמה תרופות ושום דבר לא משפיע אני רק מקווה לא להיעלם בזמן הקרוב כי אני לא מסוגלת להכניס כלום לפה...הוסף תגובה
-
תגובה
נופר 10/01/2015 | 18:53נכון, לא מכובד לדבר כך ולכן אני מבקשת סליחה. אך עדיין זה מאוד מכעיס אותי ומעצבן כשאומרים לך שזה יעבור מאליו כשהחולה אומר כואב לי, כאילו אין שום התייחסות וזה קורה עם המון רופאים בארץ, לא רק אליו התכוונתי שמעתי על המון מקרים שהסתיימו כי הרופא לא ידע לשלוח לבדיקות המתאימות וזה מה שהכעיס אותי. אילו היה אומר אני לא יודע אני לא מומחה, הייתי מקבלת את התגובה ביותר בהבנה. והנה ביקשתי סליחה. אך אני רק מבקשת להיות יותר סבלני כלפי אנשים שבאמת מתלוננים על בעיה ולא להשליך אותם לצד...הוסף תגובה
-
המלצה
רעות 10/01/2015 | 18:03חוזרת על המלצתי לפנות לנעמי מרמלשטיין, מטפלת ברפואה סינית ויפנית ותחומים נוספים. 0505686054 יש כאן גם מספר פורומים בנושאים תזונה ודיאטה וגם ברפואה משלימההוסף תגובה
-
המלצה
רעות 10/01/2015 | 18:02חוזרת על המלצתי לפנות לנעמי מרמלשטיין, מטפלת ברפואה סינית ויפנית ותחומים נוספים. 0505686054 יש כאן גם מספר פורומים בנושאים תזונה ודיאטה וגם ברפואה משלימההוסף תגובה
-
כן
רעות 10/01/2015 | 17:57חבל על העצבים שלך... בעיניים של הרפואה המערבית זה אכן לא מפריע, מבחינה רפואית. כמובן שיש לזה השלכות, הימצאות של טפילים במעיים מפריעים לספיגה ועוד דברים, ולכן המלצתי לפנות לנטורופת. בהצלחה. לא מכובד לדבר כך לרופא שעוזר מנסיונו, לא מקובל עלייך את יכולה לפנות לרופא אחר בלי להשמיץ ד"ר בצורה פוגעת כזו. שבוע טובהוסף תגובה
-
תגובה...
נופר 09/01/2015 | 19:41לא מפריע? כלומר זה בסדר שפתאום יש לי מזה כ-4 חודשים פטרייה בבטן שאבחנו לי דלקת בקיבה, שיש לי פריחות, חולשה בגוף, סחרחורות וכאבי בטן מטורפים כאשר אני מכניסה כל סוג של סוכר כלשהוא לפה. האם זה נחשב לא מפריע? אני רוצה לראות אותך סובלת מכאבים ואומרת לי לא מפריע... לי זה מאוד מפריע!!! אני באמת אפנה לנטורופת, בכל מקרה כבר התחלתי לשנות תזונה, לקחת וורמטין שאמור לחסל את האמבות... מקווה שהסיוט יחלוף במהרה ואוכל לחזור לשגרה... אבל להגיד לא מפריע??? שיחזור ללמוד הרופא הזה!הוסף תגובה
-
רעות 28/12/2014 | 07:41תפני למטפלת נעמי מרמלשטיין היא מטפלת בטפילים במעיים או לנטורופתית בהצלחה אל תיבהלי הרופא ענה לך מהניסיון שלו לפי הרפואה המערבית אין לזה טיפול וזה לא מפריעהוסף תגובה
-
רעות 28/12/2014 | 07:40תפני למטפלת נעמי מרמלשטיין היא מטפלת בטפילים במעיים או לנטורופתית בהצלחה אל תיבהלי הרופא ענה לך מהניסיון שלו לפי הרפואה המערבית אין לזה טיפול וזה לא מפריעהוסף תגובה
-
רעות 28/12/2014 | 07:39תפני למטפלת נעמי מרמלשטיין היא מטפלת בטפילים במעיים או לנטורופתית בהצלחה אל תיבהלי הרופא ענה לך מהניסיון שלו לפי הרפואה המערבית אין לזה טיפול וזה לא מפריעהוסף תגובה
-
רעות 28/12/2014 | 07:37תפני למטפלת נעמי מרמלשטיין היא מטפלת בטפילים במעיים או לנטורופתית בהצלחה אל תיבהלי הרופא ענה לך מהניסיון שלו לפי הרפואה המערבית אין לזה טיפול וזה לא מפריעהוסף תגובה
-
רעות 28/12/2014 | 07:29תפני למטפלת נעמי מרמלשטיין היא מטפלת בטפילים במעיים או לנטורופתית בהצלחה אל תיבהלי הרופא ענה לך מהניסיון שלו לפי הרפואה המערבית אין לזה טיפול וזה לא מפריעהוסף תגובה
-
תגובה לטפילים לא מסוכנים
נופר 27/12/2014 | 20:13חחח סליחה? "מדובר בטפילים מיקרוסקופיים ששניהם חסרי סכנה לאדם ולא דורשים טיפול"- בגלל זה אני סובלת מכאבים יומיומיים שמפריעים לי בשינה, במהלך היום בעבודה בפעילויות שאני עושה כשאני אוכלת וכו'? הם לא דורשים טיפול??? באמת שהמצב שלנו בארץ בכי רע אם הרופאים אומרים שאין מה לדאוג כשכואב למטופל. אחלה פיתרון- למות מסבל! תודה על התשובה, עזרת מאוד! עכשיו אני הרבה יותר דואגת, גם כי המומחה לא יודע לתת לי תשובה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה טפילים
ד"ר אייל גל 27/12/2014 | 19:48מדובר בטפילים מיקרוסקופיים ששניהם חסרי סכנה לאדם ולא דורשים טיפול.הוסף תגובה

א.ל
20/03/2014 | 23:16
שלום.
חברתי התחילה היום טיפול בורמוקס (נטלה היום שני טבליות), האם מותר לקיים יחסי מין בזמן מחלה זו?
אם לא אז מתי מותר?
תודה וסופ"ש נעים.
הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
-
תולעים האם מותר לקיים יחסי מין
גודי 09/01/2021 | 20:42עדיף שלא לפעמים התולעים עוברים מפי הטבעת ל פות והגבר יכול לדבק אגב הדבקה מתבצעת גם על ידי שכיבה על אותם מצעיםהוסף תגובה
-
תשובת מומחה תולעים
ד"ר אייל גל 22/03/2014 | 11:43אין מניעה מקיום יחסי מיןהוסף תגובה

רחל
24/07/2016 | 19:20
אני מרגישה מזה חמישה ימים גרפסים מסריחים בריח של ביצה, כמו כן שלשולים בצבע שחור. במה אני סובלת?
הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
-
גזים שלשולים
דודו 04/01/2021 | 19:49גם אני סובל בשנה האחרונה משלשולים , גזים ומדי פעם הקאות בדרך כלל בסוף שבוע . רציתי לדעת אם מצאת מה גרם לבעיה אצלך ?הוסף תגובה
-
אלי 06/07/2020 | 01:06וזה קורה לי רק בסופי שבוע מה הפתרון?ואני לא לוקח שום תרופותהוסף תגובה
-
אלי 06/07/2020 | 01:05וזה קורה לי רק בסופי שבוע מה הפתרון?ואני לא לוקח שום תרופותהוסף תגובה
-
אלי 06/07/2020 | 01:01וזה קורה לי רק בסופי שבוע מה הפתרון?הוסף תגובה
-
אלי 06/07/2020 | 01:00וזה קורה לי רק בסופי שבוע מה הפתרון?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה שלשולים
ד"ר יורם רוזנבך 24/07/2016 | 19:23נשמע כמו מחלה ויראלית.שלשולים שחורים יכולים להיגרם מסיבות שונות , בין היתר שימוש בקל בטן .הוסף תגובה

שלמה
03/01/2021 | 08:55
במשך שנים יש לי כל בוקר במשך שעות הבוקר הראשונות גזים כל כמה דקות, ואני גם מתפנה כמעט כל בוקר. אציין שגם אם התפניתי (צואה) בכל זאת הגזים יחזרו אחר כרבע שעה.
הוסף תגובה
פתח בחלון חדש

מתוקה
18/12/2020 | 09:44
שלום.
תינוקת בת שנה וחצי בבדיקת טיפת חלב נאמר לנו שהיא לא מתפתחת משקל נמוך וגובה והקף ראש קטן.
נשלחנו ע"י הרופא המטפל לבדיקת א.ס בטן עליונה והתוצאה :מספר בלוטות לימפה מוגדלות בבטן מרכזית עליונה.
יכול להתאים למזנטריק לימפאדניטיס.
עכשיו ממתינים להיפגש אם גסטרואנטרלוגיה ילדים
השאלה אך מטפלים בבעיה.
תודה
הוסף תגובה
פתח בחלון חדש

טל
03/06/2016 | 19:06
לפני 5 וחצי ימים עברתי בדיקת קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה (נמצאו תקינות).
עוד בזמן ההכנה הרגשתי רע מאוד, קיבה ריקה גורמת לי לכאבים חזקים, וסבלתי מכאבים עוד כיומיים אחרי הבדיקה.
כשעתיים אחרי הבדיקה היתה לי יציאה נוזלית לגמרי, ומציינת שישר אחרי הבדיקה הרשיתי לעצמי לאכול ירקות, גלידה,ביצים, אך לאחר שחויתי התקפי כאבים חזקים, עם הקרנות לגב, המשכתי בכלכלה קלה לעיכול - אורז לבן, מים, לחם לבן וביצים.
הכאבים לא חזרו, אך מאז לא היתה לי יציאה, וגם לא מרגישה שום צורך ליציאה. גם לגבי גזים - משמעותית פחות נפיחות מהיומיום.
האם עליי לדאוג?
האם התרופות המרוקנות והמשלשלות גרמו למעיים שלי להפסיק לעבוד?
הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
-
עצירות לאחר בדיקת קולונוסקופיה
אני 24/11/2020 | 21:21ערב טוב, כמה ימים לאחר הבדיקה סביר שלא יהיו יציאות? אני 3 ימים לאחר הבדיקה ללא יציאות.האם עליי להשתמש בנרות או משהו אחא או לנסות להמשיך עם תזונה עשירת סיבים וכ"ו? תודה רבההוסף תגובה
-
תשובת מומחה עצירות אחרי קולונוסקופיה
ד"ר אייל גל 05/06/2016 | 17:24זהו מצס שכיח לאחר הבדיקה מאחר והמעי מרוקן מתוכנו וגם חסרים חיידקי המעי העוזרים בעיכול. ממליץ להתחיל תזונה עשירה בסיבים ולהוסיף פרוביוטיקה.הוסף תגובה

תמר
20/04/2014 | 17:02
שלום רב.
אני בת 24, בריאה בדרך כלל מלבד הקיבה שמשגעת אותי. לאבי יש בעיות בקיבה, אינו אובחן כחולה אולקוס אולם קיבתו רגיזה (וזאת לאחת היוועצות ברופא) ונאמר לו שזה תורשתי. לדעתי ולדעת כולם קיבלתי את.זה ממנו לצערי ומאז שאני זוכרת את עצמי אני סובלת מהקיבה. מגיל 12 בערך התחילו לי צרבות מהן אני סובלת עד היום. בגיל 14 סבלתי כמעט יום יום מהתכווצויות בקיבה שניטרלו אותי מכל פעולות היום יום עד שרופאת המשפחה אמרה שכנראה מדובר באולקוס ובמשך חצי שנה (באותו גיל) נטלתי אנטיביוטיקה מדי בוקר שאיני זוכרת את שמה וזה המעיט בהתקפות ההתכווצויות בקיבה. אולם עד היום אני סובלת מהן מדי פעם אך יודעת איך להתמודד. בזמנו רופאת המשפחה הפנתה אותי לבדיקת גסטרו אך מכיוון שאמרו לי שהיא כרוכה בכאבים ובהחדרת צינור לגרון הזנחתי את זה ועד היום לא ביצעתי אותה.בשנתיים האחרונות התחלתי לסבול מתופעה שפשוט שברה את גב הגמל והחלטתי להתייעץ כאן בטרם אני פונה לבדיקת גסטרו. בכל סוף שבוע שאני נמצאת בבית ואוכלת טיפה יותר מהכמות שאני אוכלת בימי חול עולים לי גרפסים של ביצה סרוחה מהקיבה, ואני מרגישה כמו מן מערבולת בבטן, התנפחות של הבטן ותחושת בחילה שעד שאני לא משלשלת את החיים שלי זה לא עובר. כשזה קורה אני צריכה לחכות לפחות יממה שלמה בלי אוכל על מנת שהריח והטעם הדוחים של הביצה הזו (למרות שאיני אוכלת ביצים) יעלמו. זה מונע ממני לאכול, לבלות, לישון, לעבוד או לעשות כל דבר אחר שאינו ישיבה מעל האסלה וסבל מכאבי בטן נוראיים שמלווים בתחושת סירחון בתוך הגוף ומערבולות בקיבה. אציין כי אבי סובל שנים מתופעה זו אולם מלבדו נדמה כי אין איש בעולם שמכיר או שמע על זה..ושאלתי הרבה אנשים..אין לי ספק שיש לי משהו בתוך הקיבה או המעי או מה שזה לא יהיה. תוכל להגיד לי ממה זה נובע? ומה אני יכולה לעשות כדי שזה ייפסק? בחג לדוגמה כמעט ולא אכלתי, במצות לא נגעתי בכלל ועדיין בצאת החג סבלתי מהביצה הזאת לילה שלם...
הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
-
תמר-עזרה דחופה-גרפסים בריח ביצה
קרן 17/11/2020 | 13:05היי תמר, מקווה שאולי תראי את זה. האם מישהו ענה לך? עזר לך? מצאת פתרון לבעיה? התיאורים שלך הם אחד לאחד של מה שאני עובדת פעמיים בחודש.. ללא קשר לכלום, ללא קשר לאכילה כזו או אחרת, פתאום זה מתחיל הסיוט ונמשך 3 ימים של ערבולי בטן, וגרפסים בלתי נסבלים. גם אני מתרחקת מאנשים מילדיי, ממגשים, זה פשוט בלתי נסבל.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה עזרה
ד"ר יורם רוזנבך 25/04/2014 | 16:58ניתנה תגובההוסף תגובה

יעל
11/11/2020 | 14:50
מתי צריך לשתות סודה לשתיה על כאבה רקה או אפשאר מתי שרוצים
הוסף תגובה
פתח בחלון חדש

יעל
11/11/2020 | 14:47
מתי צריך לשתות סודה לשתיה על כאבה רקה או אפשאר מתי שרוצים
הוסף תגובה