עמוד הבית > פורומים > ביוץ והזרעה > תגובה/שאלה

תגובה/שאלה בפורום ביוץ והזרעה

ד"ר גיל ירושלמי

ד"ר גיל ירושלמי
ד"ר גיל ירושלמי רופא בכיר ביחידה להפריה חוץ גופית, מרכז רפואי ע״ש חיים שיבא, תל השומר.אחראי תחום פריון במרכז בריאות האישה של שרותי בריאות כללית ברחובות. ד"ר גיל ירושלמי, משתתף ומרצה בכנסים בארץ ובעולם עוד...


  • הודעה
  • מחבר
  • תאריך / שעה
אסטרופם ד"ר גיל ירושלמי 23/02/2020 11:21
  • הפרשות דמיות אחרי נטילת אסטרופם בהחלט עשויות לקרות. אני אישית לא נותן אסטרופם ליותר מחמישה ימים למטרה של דחיית ביוץ. קשה להעריך אם פוגע בסיכוי להריון אבל לדעתי אחרי עשרה ימים של אסטרופם הביוץ יהיה עוד שבועיים אז בטח עד אז תתפתח רירית תקינה. בכל מקרה עדיף להיוועץ עם רופא בנטילת תרופות כמו אסטרופם.

  • + הוסף תגובה
מומלץ להשתמש בכינוי או בשם פרטי בלבד
המייל לא יוצג באתר
*בלחיצה על כפתור השליחה, אני מאשר/ת שהבנתי שהתכנים המופיעים באתר ו\או תשובות שתתקבלנה בכל פלטפורמה הינן לצורך אינפורמציה בלבד ואינם בגדר חוות דעת, ייעוץ רפואי, ייעוץ מקצוע או תחליף להתייעצות עם סמכות רפואית \ מומחה. בכפוף ל- תנאי השימוש באתר

הצטרפו לאינדקס הרופאים!