שאלה - שימוש בו זמני בלופרסור ובגינקו בילובה

השאלה:
אני בן 61. האם יש בעיה בשימוש בלופרסור ובגינקו בילובה בו זמנית?




תשובה:


כנראה שאין מניעה ליטול לופרסור וגינקו בילובה בו זמנית. אתה יכול לקרוא עוד על השפעת הגומלין בין תרופות ותוספים למיניהם כאן:

http://www.infomed.co.il/articles/a_042609_1.asp




רופאים ומכונים בפוקוס
רופאים בתחום
פרופ' אייל גור פרופ' אייל גור
ד"ר ניר נתנזון ד"ר ניר נתנזון
מידע וכלים שימושיים

אינפומד בריאות דיגיטלית בע"מ