שאלה - על הפסקת התרופה רדוקטיל

השאלה:
אני מעוניינת לדעת אם הפסקת השימוש ברדוקטיל אמורה להיות בהדרגה. אני נוטלת את הכדור במינון של 10 מ"ג ביום, כחצי שנה בערך. בקרוב כנראה שאצטרך להפסיק את השימוש מאחר שהשגתי תוצאות יפות ולא אצטרך להמשיך את הטיפול. כל זאת כמובן בהתאם להוראת הרופא. אך האם ישנן תופעות לוואי לאחר הפסקת השימוש?


תשובה:


הפסקת רדוקטיל בדרך כלל לא נעשית בהדרגה. יש לתרופה זו תופעות לוואי בזמן נטילתה (עליית לחץ דם, כאבי בטן, כאבי גב, עצירות, כאבי ראש) אולם לא בהפסקתה.

רפואה שלמה

ד"ר אמיר בר-שי - אינפומד





רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!